kolik váži 8měs.mimi?

04.11.2009

Ahojky maminky trochu by mě zajimalo kolik váží a měří nebo vážili vaší 8 měsiční prckové.My jsme včera byli s malou na kontrole,měla 9700g a 71 cm,dr.říkala že váha je v pořádku jen že je trochu vyšší než má být.

Já vím že každé mimi váží jinak ale pro porovnáni pisněte,papa :) :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak dneska jsem byla s Honzíčkem na 8.měsíční kontrole a má 10,800 kg a 75cm:-)takže jsem Tě snad uklidnila:-)Máme macka!!!

tak mi byli včera na 8 měsíční v poradně a měl 9,63 a na dýlku nevím,náš dr.neměří,a bude mu 8 měsíců za 4 dny. :a:

Tak my máme 12,92kg a 77cm... a to jsem furt v akci.. neposedíme, lítáme po domě jak rarášci.. :-). Ale máme to v rodině, jeho sestry byly taky velké a dlouhé.....

Co pořád ty doktoři s tou výškou mají? To už tady čtu poněkolikáté,mně nijak velké nepřijdete,jste akorát si myslím.Daneček měří 79 cm a váží 9510g v 8.měsících a doktorka nám ještě nikdy ani nenaznačila,že bychom byli přerostlí nebo tak,sice větší asi je o něco jak to tu tak čtu,ale hold to bude pořádnej chlap a vy na holčičku dobrý :one:

In reply to by Hanka29

haničko,když jsem se zeptala dr.jestli váha je v pořádku tak ona hned najela v pc na tabulku a povidá že váha je v normě ale že je o pár cm přes hranici,bo co?Ale jinak že roste krásně tak at to neřeším,tak ted jsem spokojena když vím že nejsme jediny"velikání" :!k: :!k:
---------------------------------------
Anička+Kristýnka 3.3.2009
http://Anisek1987.mondozoo.com
http://www.prckoviste.cz/kristinka

Ahojky!Myslím si,že největšího obříka máme my :s: V 8 měsících 9720 g A 78 cm :w: .DR už ho nedává ani do žádných tabulek,protože je už větší než leckteré děti 15 měsících :dance: Takže vy jste vlastně prcci :one: :qu:

In reply to by nutana

:-) tak to na tom budeme asi podobně - malej měl na šestiměsíční kontrole (ta však proběhla až v 6,5 měs.) 8920 g a 74,5 cm "drobek" malej ;) :cc): na osmiměsíční jdeme 1. 12., tak jsem sama zvědavá :one: čepičku ale nosí tak pro roční děti už nějaký ten pátek...

In reply to by mison

:s: No to mi povídej s tím oblečením!My už nosíme vše tak měsíc vše na roční děti a výš :s: Jen doufám,že mu ježíšek nemá v plánu donest oblečení,protože pochybuju,že se někdo trefí :s: ,protože obě babičky bydlí hodně daleko a určitě ho nebudou mít to naše malinké miminečko v oku :°O°: :s:

tak my máme za dva dny 7 měsíců a vážíme 6,5 kg a měříme něco kolem 65 cm, a to jsme se narodili o 3 měsíce dříve.

In reply to by anička 87

No já taky žasnu co to máme za macka. První syn měl tohle na roce :$$: , takže po něm věci nosí už teď a když ho oblékám, tak si říkam ty jo, tohle nosil Dominik před chvílí :00: Budou ty naše dětičky habáni no :s: a jinak dr. mi neřekla na váhu a délku nic, ta je ráda že prostě přibírá a hotovo

http://donik1.mondozoo.com - prosím klikni mi, díky moc
http://www.prckoviste.cz/donik Olina & Dominik & Nikolas

Tak naše beruška měla 68,5 cm a 7030 g. Teď jí bude rok a půl a myslím, že tolik, co vy v osmi měsících, pořád nevážíme. :s:

My máme 7měsíců a týden,naposledy jsme by ly na kontrole v 6.měsících a to měla míry 7900g a 68cm, ted jsem ji měřila a má už 70cm a váhu určo 8500g. A jsme narození o dva měsíce dříve :s:
Mám moc hodné miminko,celou noc spinká a ted už půlhodky zase spinká,moc toho nespapá a ani nepláče :c:

In reply to by Monička.Brno-střed

Moničko to ti eda zavidím,to zase moje malá pořád pláče(teda když jí něco boli) ale spinká už naštěstí hezk a celou noc,no řeknu ti kdyby nás netrapili zoubky tak je to zlaté dítě,i když at je jaké je já ji MILUJI a je to moje štěstíčko :c:
Víš sledovala jsem Vás od te doby co jsi byla těhulka a musím říct že máš opravdu krásnou princeznu,podobá se tatkovi a na to že se narodila o 2měs.dřív tak je z ní opravdu fešanda a je to velká bojovnice :h:
---------------------------------------
Anička+Kristýnka 3.3.2009
http://Anisek1987.mondozoo.com
http://www.prckoviste.cz/kristinka

In reply to by anička 87

Jé,to je milý....moc děkuji :girl: Však tvoje okatá princezna je taky moc krásná holčička :girl: . To víš,že i mne malá občas pozlobí,ale ve srovnání s maminama s kterýma chodím na procházku,tak vidím,že je moc hodná,v kočárku mi nepláče a ani v kavárně,když jsme tak se pořád jen usmívá. Zoubky zatím nemáme,tak se mám asi na co těšit :c: A je jasné,že ikdyž dětičky zlobí,tak jsou pro každou mámu ty nej :h:
malá nám krásně prospívá,jen má pořád slabá zádička a bříško,to je prý u nedonošených dětí normální,tak musíme stále cvičit vojtovku a u té mi pláče hodně :r:

In reply to by Monička.Brno-střed

Jé tak to je mi líto,ale musiš to dělát pro její dobro,miminka jso ještě malé a nerozumí tomu...Tak ti musím závidět že ti v kočárku tak hezky vydrží,Kristýnka když byla menší a musela jenom ležet tak to bylo v pohodě,je pravda že hodně brečela když jsme chodili na procházky,to nás slišelo celé městečko...ale ted ják začala sedět tak s ní jít někám na procházku nebo do obchodu je noční můra,nevydrží v ní být a když je ještě k tomu nabalená ve fusáku,tak to je hruza,má ráda svobodu a když je úplně naha...pak je hodnoučká a je k zulibání,doufám že jednou to přejde....my taky ještě nemáme zoubky ale dásníčky mame nateklé,takže každou chvíli nějaký tek zubík očekavám :s:
---------------------------------------
Anička+Kristýnka 3.3.2009
http://Anisek1987.mondozoo.com
http://www.prckoviste.cz/kristinka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka