Musím si postěžovat

04.11.2009

Ahoj, musím si postěžovat, někteří lidi jsou tak vypočítavý až hrůza. Manžel dělat celý víkend koupelnu jedné ženské, byl tam až do 11 večer, aby to stihl. Domluvili se předem na ceně a ona mu teď odmítá všechno zaplatit. Je to potvora, sama dělá nehty a masáže, takže si určitě vydělá dost. Nechápu, že lidi jsou takový. U našich byl revizní technik zapojovat sporák a za 1/2 hodiny si vzal 900 kč, jen kvůli tomu, že dal razítko. Je to bordel, poctivost už není nikde. Musela jsem si postěžovat. Ahoj Věrka

tak to mas bohuzel pravdu .Nekteri lidi jsou fakt hajzli. Muj manzel na takovych kur..ch dojel a musel ukoncit zivnost s pul milionovymi pohledavkami a samozrejme ze uz jsme penize nikdy nevideli. Ted jsme opravovali barak a delali nam rozpocet na zatepleni a fasadu a z puvodnich 115tis na nas ve finale vytahli 150tis a nic s tim normalni slusny clovek neudela.Taky sem si rikala ze bych jim ten rozdil nezaplatila ale ja nejsem ten typ ktery by dela problemy a byl pak za nejakeho hajzla ktery neplati nebo tak. Ale tvuj manzel at se brani at neni hloupy a nenecha si to libit.Ja uz jsem si pro takovy pripad dala pojisteni DAS ti kazdy problem a reklamace u vseho i dopravnich nehod vyrizuje za tebe a jsou opravdu dobri.

In reply to by jirule

to je hrůza, to je my líto. Že jim to není blbý, když vám dali rozpočet takový a najednou chcou víc. Oni ví, že obyčejný člověk s tím nic neudělá a zaplatí. Ale kdyby jste jim to nezaplatili, tak co by nadělali. Tak manžel se nechal radši zaměstnat?

člověk aby chtěl v dnešní době černé na bílém..Snad jen aby si nechala tvoje polovička zaplatit předem a nebo průběžně, ale jak neuvidí peníze na stole tak ani ťuk :no: Nechápu to, to je jak kdybych si šla něco koupit a u pokladny jednala o výši ceny :puzzled:

In reply to by Lilo

máš pravdu, u pokladny člověk taky neřekne, že nezaplatí. Naštěstí mu část peněz už dala a už mu měla jen něco doplácet. Ale i tak bude lepší, vždy si to dát písemně. Už několikrát se spálil a je blbá doba, musí myslet na sebe. Ahojky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka