Planej poplach

04.11.2009

Ahojky těhulky, :$$:
Tak mám za sebou docela 2 náročný dny :r: V pondělí jsme s přítelem byli koupit kočárek,no je nádhernej :j) a odvezli jsme ho k našim, kde ho nechám až do porodu, byl normální večer, povídali jsme s našima a najednou bolest v podbířšku i v křížích. Vyskočila jsem ze židle a chodila po bytě jak střelená. Trvalo to 2 minutky a pak 10 minut niccccc....... a pak znovu....... takhle to bylo asi 4x a přítel už mi jel pro tašku do porodky. Jenže pak to zničeho nic přešlo, tak jsme nikam nejeli.....Naši už nás nechtěli pustit domu abych ráno nebyla sama, když půjde přítel do práce tak jsme si vzali k nám spinkat ségru aby měli klídek, celou noc se nic nedělo a já šla ráno na pravidelnou kontrolu kterou jsem měla. Doktorovi jsem to řekla, nooo řekl mi že se uvnitř mě nic divokýho neděje ale můžu to čekat už každym dnem, že to pak může mít rychlej průběh. No ještě velkej monitor... a domů.... Jenže :*[]: jsem přišla domů a všechno - kalhotky , kalhoty jsem měla celý od krve, no lekla jsem se pořádně takže jsem se osprchla a mazala zpátky k doktůrkovi.
Ten mi řekl, že už to k tomu patří napsal mi magnézko a prý když už přijdou kontrakce tak rovnou do porodnice. Dneska je mi fajn, tak nevim... ale ted už vážně nevim, co se může stát za hoďku........ takže budu informovat..

Takže holky, pohlaďte svoje mimísky a hezký těhulkováníííííííí :a: :a:

Jen nevím, proč ti napsal magnézko, když se na konci těhu už nemá brát a ty jsi 37tt, takže když bys už porodila, tak by to nevadilo....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka