jak to říct rodině? :-)

04.11.2009

no a jak to říct našim...vůbec netušim,když jsem se o tom bavila s tátou tak řikal at počkám tak do pětadvaceti.má takovej názor že si mám užívat.ale já chodim do práce kterou nesnášim a lítáni po hospodách a tak mě taky nebaví.už se prostě těšim až s mimčem přijde i novej rozměr života.ne jen do práce z práce,umejt nádobí,fofrovat na zábavu...už se těšim na ten klídek doma s mimčem a starámí se o domácnost.máma by snad mohla mít radost,u ní čekám větší pochopení.největší problém všichni viděj v mém příteli,bude mu totiž teprve osmnáct.a bych vám prozradila i můj věk mě bude 21.ale jsem s nim skoro tři roky,mám ho moc ráda,vím že pracovat umí a tam kde je ho to baví.Mimčo si oba přejeme.tak jsem zvědavá.kdybych jim to řekla na štědrej den mohlo by to mít i trošku sváteční kouzlo pohody a radosti.no uvidíme...:-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

můj bratr čekal první dítko, když mu bylo 16. Dokážeš si představit šestnáctiletého nevybouřeného puberťáka, který čeká dítě :jawdrop: , no nic, naši to vzali, v 17. se mu malá narodila. Jediné v čem jsem se poučila bylo to, že čekám své první dítko a táhne mi téměř na 28. Ale co i tak jsem brána ještě jako mladá :ww: neměla jsem tendence si užívat, vdaná jsem více jak 5 let, s manžou jsme za dobu svého spolužití a spolubytí byli na disco cca 5 x :#o: moje mamka se stala babičkou ve věku, kdy uvažovala ještě o tom, že by si pořídila 4. dítě (bratr ji předběhl :C]]: ), a to ve svých 36. letech ha ha. Bratrovi je 29, má dvě děti, je otcem 12. leté holky a 5. letého kluka a žije furt s tou svou "první" ženou se kterou čekal dítě již tak mladý :qu:

Ahoj...tak mě bude v prosinci 21 a jsem těhotná....Manželovi bude ted v listopadu 25 a ??,Ted 16.10. jsem se brali a o miminko jsme se pokoušeli rok a pak???Přišlo to...Manžela rodiče štastný...Můj tatka řikal, at ještě tak 3 roky počkáme, ale my nee :)....prostě jsem těhotná tatka mě málem umačkal štěstím a moje mamka???Tý bylo teprve tenhle měsíc 40 a ????Nic...Je strašně štastná a všichni se na toho prcka strašně těšej, takež se neboj, že by se vaši netěšili.....uvidíš,jakou budou mít radost :)

No mě je 21 let a jsem v 18 tt :-) S přítel jsme již 7 let a 3 roky spolu bydlíme. Když jsem řekla mamce, že čekám mimi, tak mi řekla, že to neschvaluje a že ji to vůbec nezajímá a nechce o mě ani o mimču nic slyšet. Hrozně jsem to oplakala, ale už druhej den mi psala, že to pro ni byl jen šok a jestli jí můžu odpustit?? Samozřejmě jsem jí ráda odpustila a teď se z nás všech těší snad nejvíc :-) Ale asi bych to nenechávala na Štědrej den - bude to pro ně šok a budou to potřebovat strávit :-)

to víš, že to pro ně bude šok, ale uvidíš že za pár dnů se začnou těšit ;)
já jsem si malýho pořídila v 22, moc jsem dítě chtěla, i když jsem teda netušila, že se zadaří hned jak si vzpomenu :cc): No a byl to pro naše velkej šok, přítele(o 12 let staršího) jsem znala něco přes půl roku, jezdila k němu na víkendy, naši ho viděli asi jednou. no a že jsem těhotná jsem mámě volala telefonem, protože jsem od dr šla rovnou na rizikový a jela marodit k příteli(skoro 100km daleko). no máma do telefonu oněmněla, s tátou to málem seklo, máma celý moje těhu chodila brečet k mojí ségře že neví jak to u nás dopadne. ale jinak se těšili, máma byla dojatá z fotek z ultrazvuku. no a to je jasný, že z prvního vnoučete jsou úplně "vysraný" kort táta, ten chtěl vždycky kluka a ted má aspon vnoučka.
Jsme spokojená rodina, určitě chceme ještě aspon jedno dítě a jestli s něčim moje rodiče nesouhlasí, to je mi upřímně jedno, já si od nich do života a rodiny kecat nenecham.
tak to jsem ti jenom psala abych tě podpoříla a aby ses nebála, u nás to taky nebylo dokonalý.
a řekněte jim to určitě společně, osobně, s fotkou z ultrazvuku....určitě je obměkčí nějaký přání, kde budou napsaný slova babička a dědeček a vnouče

jsi dospela a nemaji ti co kecat do zivota, to je muj nazor a pokud to delaji, tak bych jim co nejdrive dala na jevo,ze je to tvuj zivot a oni nemaji pravo ti ho lajnovat. zavcat jim to rekni nebo to pak muze byt hodne tezke a budes se zbytecne trapit.

dulezite je ze se mate radi . neboj to nejak zvladnete. a dneska je spooustu paru, co by miminko lchteli a nejde jim to. ber to tak, ze ted ho mame a v 25, jak chce tatinek by to uz nemuselo jit. stejne to musi prijmou . neboj on se stim nejak vyrovna.

In reply to by Tilly

Svata pravda a pak uvidis jak tatinek-dedecek z maleho bude vyprdeny a jak bude uzasny dedecek. A neboj zvladnete to, zvladnou to i jini a klidne mladsi pary. Hlavu vzhuru a nenech se nicim znepkojovat myslete predevsiim na to mimi a uzivej si tehulkovani, moc jich nezazijes

Ahoj, nechci te od niceho odrazovat, ale mozna v tvem pripade bych to na Vanoce asi nerikala, abys nebyla prekvapena tim ze bude najednou po te klidne vanocni nalade. Rekla bych jim to asi driv aby meli kkdyztak cas se uklidnit a zvyknout si. Pritelovi bych to rekla co nejdriv, pokud si ho oba prejete nevidim v tom problem, bude ti oporou a bude te doprovazet na vysetreni a koukat na mimi jak krasne roste a budete se spolecne tesit

aHOJ já to měla trochu podobné.Bylo mi trošku víc (23)když jsem otěhotněla poprvé.Věděla jsem to taky kolem Vánoc,bylo to ale čerstvější poslední menzes jsem měla 16.listopadu,cho¨dila mi pravidelně takže jsem věděla že jsem těhotná.Já už taky cítila,že takové to lítání po zábávách a hospodách mám plné zuby a že jsem prostě na mimčo nachystaná,přítel bez problémů já mám zas o dost staršího.Mamka mi taky říkala že jsem si ještě nic neužila,že mám počkat atd.ale nakonec je z malé dodnes unešená!!!!!No a potom v záři se mi narodilo ¨moje sluníčko.Teď už má tři roky a na prázdniny jí pořídíme bratříčka nebo sestřičku jsem těhotná podruhé!!!

tak to ti držím moc palečky!!!!! uvidíš vše bude dobré... my koupili blahopřání k narozeninám na to nalepili fotku ultrazvuku, napsala jsem gratulaci a podpis byl: "my všichni a nový člen, který se narodí kolem 20. 11". :-)
mělo to ohlas!!!! tak držím palečky.....

ahojky.já mám skoro 23 a mám půl roční holčičku.Mě naštěstí nikdy do toho rodiče nekecali.Já jsem jim to řekla tak,že jsem koupila malé botičky a dala je do takové té papírové taštičky a dostali to jako dárek a jak to vytáhli tak jim to hned došlo a začali brečet. http://www.prckoviste.cz/kermi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky