Anketka - zdravotní pojišťovna

04.11.2009

Holky tak já taky otevírám anketku. Docela by mě zajímalo u jaké jste pojišťovny a co nabízí pro malé děti. Já mám pojišťovnu ministerstva vnitra a ta toho moc nedává, tak uvažuji o změně poišťovny, ale nevím kterou. Tak to vezmu jako inspiraci. Snad se přidáte.

Ahoj, my máme vojenskou pojišťovnu. Přešel tam i manžel a na příspěvkách jsme dostali letos 4 000,- Přispívají na plavání, schovávám všechny lístečky z lékarny atd.

Ahoj, my máme vojenskou pojišťovnu. Přešel tam i manžel a na příspěvkách jsme dostali letos 4 000,- Přispívají na plavání, schovávám všechny lístečky z lékarny atd.

Já jsem přešla z VZP na Českou průmyslovou(bývala Hutnická) a má velkou nabídku bonusů tak se mrkni na www.cpzp.cz Je tam i bonus pro ženy manažerka svého mateřství a pojišťovna přispívá 4500,- na mastičky,krémy,čaje,léky,ortopedické boty pro tebe i mimi atd je tam seznam co všechno se dá za to koupit.

ahojky, my sme u vseobecne a to proto , ze sice male poj. mohou nabizet vyhody, ale pak zjistis, ze potrebujes nejakeho lekare specialistu a on s tou malou poj. nema smlouvu a vyhody jsou ti v tu ranu nanic...
nenabizi nic, ale je to jistota ze kam prijdu, tam muzu k lekari

Ahoj, tak já jsem u VZP-jsme celá rodina. Manžel byl u pojišťovny jako ty, ale když jsme se přestěhovali a hledali tu lékaře, tak s touto pojišťovnou doktorka neměla smlouvu. Takže musel přestoupit k VZP.
Hlavně si zjisti zda lékaři ke kterým chodíš a bude chodit tvoje dítě mají s onou pojišťovnou smlouvu. Aby ses potom nedivila. Bacha na pojišťovnu MEDIA... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka