HUBNUTÍ

03.11.2009

ahoj holky, objednala jsem si přes internet meridii, dnes mi přišla, pošták po mne chtěl 1600 korun a já koukala jako blázen, je možné , že je tak hrozně drahá :§) je to jen jedno balení, mám ji zatím na poště neměla jsem u sebe tolik peněz, chci se zeptat, je to možné? ta cena?

jak jsem tak koukala na netu, tak tento přípravek je jen na lékařský předpis. Nic takového bych si z druhé ruky nekupovala. Nikdy nevíš co je to za svinstvo. Tento přípravek je určen pro obézní lidi a musíš při jeho braní být pod lékařským dohledem. Ratši méně jez a cvič-to je lepší jak do sebe cpát takovéhle svinstvo :a:

Jak se píše níže Meridia je pouze na lékařský předpis a objednávat ji přes internet je hodně nebezpečné. Za 1. nevíš co ti dotyčný pošle za léky, za 2. cena 1600Kč je hodnota 2 balení zakoupených v lékárně a za 3. což je nejnebezpečnější: tablety Meridia obsahují různé množství působící látky (10mg a 15mg) a ty pokud si nebyla u lékaře nevíš v jaké dávce tvoje tělo tuto látku potřebuje. Rozhodně doporučuji balíček nepřebírat a pokud opravdu chceš hubnout pomocí podobných přípravku, zajdi k doktorovi, ten udělá vyšetření a pokud budeš v pořádku a budeš podle výpočtu BMI lék potřebovat, určitě ti ho předepíše! ;)

je na lékařský předpis , jak se píše v odkazu níž, je dost nebezpečné si něco takového bez doktora objednat. Jednak nevíš jestli je to skutečně originál, ať si prodejce tvrdí co chce, a potom doktoři asi vědí proč to tak je a měla bys projít nejdřív nějakým základním vyšetřením, aby ti spíš neublížil, než pomohl. Promiň celému tomu moc nerozumím,když chci zhubnout, tak rozhodně žádné léky nepomůžou, sama vím o čem mluvím, taky jsem se snažila a nakonec pomohla jenom rozumná strava, bez bílé mouky a vynechání sladkého, občas malá odměna to aby to nebylo tak zlé :) a šlo to , do půl roku 8 kilo dole. Teď už je mám zpátky, ale doufám že to mimi za to stojí :°~°: .Po porodu to zkusím znovu. Ať se ti vše podaří.

ahoj, našla jsem toto: http://www.meridia.cz/informace.html
Jinak pokud jsi nevěděla cenu, tak jsi neměla dávat svou adresu. Bůhví co ti poslala a ty zaplatíš takovouhle částku. Když ti ani nebyla schopna odepsat a sdělit že balíček odesílá-trošku divné jednání.

Opravdu mi to příjde divné, objednat si něco a nevědět, kolik to stojí??? Pokud máš tel. číslo či mailík, tak bych se určitě na to zeptala, kolik tam toho je v balíčku, třeba máš více balení, abys nenaletěla.

In reply to by rozalita

bych určitě nepřebírala, seriózní obchod ti posílá fakturu k obchodu, pokud nic takového nemáš, a nikdo s tebou nekomunikuje, tak jim to určitě vrať, bůhví co v tom je. Snad nebudou chtít žádné penále, někdy jsou to opravdu podvodnící a snaží se vydělat na všem. Hodně štěstí

cenu neznám, ale když si něco objednám, tak přece musím znát podmínky , jinak se buď ptám předem, nebo nic neobjednám, promiň ale myslím že ses měla nejdřív na cenu zeptat, případně si najít jiný internetový obchod.

In reply to by rozalita

Přece tam museli mít uvedenou cenu, nebo ne? Pokud ti to poslali bez tvého vysloveného objednání, tak bych to asi nevyzvedla a zavolala jim... akorát se divím, v každém internetovém obchodě mají ceny přece uvedené přímo u zboží, takže bys měla vědět, za kolik to objednáváš a většinou i všude píšou, kolik je poštovné...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky