achjo proč jááá :-(

04.11.2009

Přeji hezké ráno všem
mam hooodně špatnou naladu nejradši bych zalezla do postele a nevylezla, mrcha :spid: dorazila o dva dny dříve nevím proč dělala jsem ovu testy a často jsme jako obden :*O*: jak se to doporučuje a nic, je to neféér tady je tolik snažilek a na druhé straně se někde narodí mimi a ta mamina ho někde odloží to je tak hnusné :^O^: :^O^: . Jemi fakt hrozně smutno :^O^: :^O^:

Mám depku že se to nikdy nepovede že mi ta Ha ublížila :-(

To chce na to nemyslet, snažilkovat obden, ovu testy schovat, netestovat a najít si různé jiné aktivity, ať na to člověk nemyslí. My se snažíme více jak rok, manžel jde dneska na spermiogram, tak jsme taky pořádně nervozní, doufám, že to dopadne dobře. Tak hlavu vzhůru a neboj, ono se to zadaří a brzo budeme mít mimísky u sebe :cc):

neboj ha ti neublizila, ta maximalne rozhodi ms. jsou to trochu povery - driv se doporucovalo tri mesice po vysazeni ha nesnazilkovat, ale min lidi uz vi ze to nebylo kvuli nejakemu cisteni, nebo negativnim pretrvavajicim vlivem, ale proto, ze tenkrat se neumel urcit termin porodu podle utz ale jen podle pravidelnosti ms, tak se cekalo na pravidelnou ms - z toho to cele vzniklo.....nechci delat chytrou ale spis sem te chtela podporit, ono je bohuzel taky pravda ze pokud se trapis a myslis na to stale, tak mas malou pravdepodobnost otehotnet....psychika je svina

Veru, chce to čas. Já mám doma dva kluky který jsem čekala hned první měsíc snažení. Pak 9 let braní HA a třetí se mi zadařilo 4 měsíc, to ale nedopadlo, chce to trochu čas, než se tělo vyčistí. :)

ahoj, jak dlouho se snažíte? ono je to hodně o psychyce. Když nato budeš hodně myslet tak se nezadaří. Chápu že moc chceš miminko, ale je to bohužel příroda a ta si určí sama kdy je vhodná doba. Držim palečky ať to příště vyjde.

Ahoj, přesně vím, jak se cítíš, já jsem na tom podobně, ale nesmíme to vzdávat, však ono se to jednou povede, doufám v to :-). Jestli se můžu zeptat, kolik je ti let? a bude to tvoje první mimi?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka