kontrola :o)

02.11.2009

Hezký večer holčiny... :) tak jsem dneska byla opět na kontrole...všecičko je v pořádku, krevní testy mi vyšly taky na výbornou...takže jsem šťastná jak blecha :one: .
Ale co je nejdůležitější!!!! Když se na nás paní doktorka dívala v 16tém týdnu, tak mi bylo zděleno, že to holčička...ale dnekska jsem v 19+1 a ....nakonec se z toho vyklubal klučík :cc): ...tak pak si má člověk vybrat. No, myslím si, že ten kluk už snad bude konečný verdikt :D , přece jenom paní doktorka mi rejdila po bříšku snad čtvrt hodiny, skoumala ze všech stran, aby si to náhou nespletla s pupeční šňůrou...malej se pořád mrcasil, takže to nebyl žádnej med :D , ale nakonec....jo, je to KLUK :qu: .
Zítra jdu na velký ultrazvuk, tak snad to tam potvrdí...ať už víme, co mi v tom bříšku roste.
Tak doufám, že zítřek dopadne taky ok...a dám vědět :one: .
Jinak se milé tetinky mějte krásně a užívejte...pááááá

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky tak co velky ultrazvuk????Potvrdili ti klucika??Nam ano :qu: :qu: :qu: pry mu nic neupadlo a je to porad chlapik :///: ,ale musim rict ze z velkeho ultr.sem teda vcera byla dost zklamana,byli sme tam ani ne 5min doktor nam rekl jen ze je to :cc): a ze je zdravy...no tak to mi to aspon vynahradilo,ale uz se tesim na 4D to jdu pristi tyden a to si to snad paradne s manzou uzijem,protoze tady to fakt vzali hopem a navic sem nevidela ani hlavu ani nic snad jen nozky a pindicka jinak nic tak se opatrujte apapa :a:

In reply to by Nikkys

Ahojky
jj, taky nám ho potvrdili. Tak to my tam byli tak 10 min možná 15...Jak mě jezdila po bříšku, tak nám ukazovala kde co je, že má všechno v pořádku, že všechno funguje a že je to krásnej KLUK :cc): !Navíc teda to vypadá, že já jsem ve 20 týdnu a klučina je o týden větší :D , ale prý je to lepší než kdyby byl menší.Přitom já zatím přibrala tak 2,5 kila.Tak doufám, že bude růst tak nějak přiměřeně :) .
A ty jsi odkud?A co jméno, už máte?
Zatím se měj, pohlaď klučíka a zatím páááá

In reply to by Tarrry

Tak to to mame uplne stejne ja jsem 20tt a malej je velkej uz na 21tt!! :qu: :qu: a ja pribrala 3kg zatim,jsem z K.Varu a jmeno-Samuel,je to neobvykle ale me se moc libi a navic se nam myslim hodi k prijmeni,taky se opatrujte a pohlad pindulku v brisku a co vy a jmeno????

Ahojky Teery tak moc gratulujeme my taky mame v brisenku asi nejspis klucika a taky jako vy jdeme zitra na veliky ultrazvuk tak doufam,ze nam ho dokturek potvrdi,preci jen to na velkym pujde videt lip nez na tom ,,chrastitku,, u doktora-nema tak dobry ultrazvuk:-))Tak pak pisni jsem zvedava tak se opatrujte a papapa

Ahojky Tarry mooooc gratulujeme a prejeme krasne a bezproblemove tehulkovani! My si pohlavi nedali rict, ponevadz to nekolika mym kamaradkach rekli opacne a ony pak byly u porodu celkem PAF! :$$:
Ale muj vnitrni pocit mi napovedel spravne, ze to bude holcicka a nakonec :°*°:
Ale uvidis, kdyz ti to zitra na velkem UTZ potrvdi, tak by uz se snad splest nemeli. Drzime palecky! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky