Podávám hlášení II

04.11.2009

Právě jsem si dělala testík a vykoukly na mě dvě // :dance: ! Ta první je sice slabší, ale objevila se hned po 3 minutách. Bolí mě prsa jak čert a podbříšek taky. Mám moc strach, že potratím jako minulý měsíc, moc jsem se z čárky ani neradovala :( . Jsem vzhůru od 3 hodin, páč ten můj zase usnul u televize a když šel spát nahoru , tak mě vzbudil. Přikládám vítězný grafík http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=73263/nummer=2 . :a:

Ahoj. Tak já jsem na tom byla stejně jako ty... minulý měsíc potrat (velmi brzo) a tenhle měsíc se nám hned zadařilo.. Vím přesně, co prožíváš - já to prožívám úplně stejně.. mám strach. Určitě nám to dopadne dobře.. :-)

Ahojky :qu: :\x: moc moc držím palečky , ať je vše v pořádku! Už bylo na čase, aby to tu někdo rozjel a teď hezky ostatní snažilky přidejte se !! Přeji všem :°O°: v bříšku !!! Daisii

moc gratuluju a drzim palecky,aby uz t byl dobry a vyslo to. :one: Jak ses nize bavila s eemily,tak mam stejny nazor a taky si myslim,ze neni na skodu pozadat Dr.o podporu hormonama.Ja jsem taky zaila samovolnej v 7tt a ted jak jsem zjistila tehu,tak jsem okamzite naklusala k Dr. s velikanskou prosbou,aby mi pomohl podporit tehu jakymkliv zpusobem a on me vyslechl a hned mi nasadil Duphaston,kdy mi prvni davku dal rovnou 4prasky najednou,aby se mimi dobre chytlo v deloze a pak prasek po 8hodinach a mimi se chytlo a vse je ok,tuk,tuk,tuk na drevo.Nelibi se mi pristup tveho Dr.,ze tzv.holky chodite moc brzy.Ano,pokud je tehu naprosto zdrave,tak chap,ale kdo zazil potrat,tak uz v klidu nikdy nebude a je treba mu pomoci vice a muj Dr.to naprosto chape a pomaha mi jak muze.Moc drzim palecky!!! :a:

Krasny grafik, neboj urcite vse dopadne dobre a miminku se u tebe bude libit. Hlavne nemysli n to zle ale jen na to dobre.

No teda, to je neuveritelny, ze to slo opet tak rychle. Tak straaasne moc gratuluji!!! A co takhle okamzite naklusnou k doktorovi, at ti napise utrogestan nebo neco na udrzeni? Moc drzim palecky :k:

In reply to by sucham

No ja teda nevim, ale kdybych mesic pred tim samovolne potratila, tak bych ted urcite k doktorovi bezela. Prijde mi divny, ze ti doktor rikal tohle. Uz ti taky neni 20 (a ted to nemyslim zle :c: ), takze ja bych nevahala a z doktora si neco vydupala. Posli zpravu treba Lidussce, co si o tom mysli. Ale ja bych nevahala.

Ahojky, tak to ti moc gratuluji!!! Neboj vse bude v pohode, kdyz ty budes v pohode a nebudes se stresovat!! Hlavu vzhůru, preji mooooc stesticka!!! Ágnes

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka