Maminky nebo čekatelky dvojčátek

03.11.2009

zajímalo by mě, jestli se dvojčátka rodí spíš císařem nebo normálně. Jo a v kolikátým týdnu jdou zhruba na svět. Děkuju za odpověď

Ahoj Monies, moje obe sestrenky maji dvojcatka, jedna donosila do 34tydne a rodila normalne a druha az do 38tydne a taky sli v pohode normalni cestou, takze myslim ze se to da. Ale neboj doktori to zaridi tak aby to bylo bezpecny a pro tebe i miminka nejlepsi. Ale jak uz tu bylo psano, myslim ze kdyz donosis do toho 32tt tak uz je to v pohode!

Ahoj Monies, dvojky bychom měly porodit nejpozději v 38. týdnu kvůli vyživování placentou... ale znám i úplně donošený dvojky... Nás doktor upozornil, ať jsme připravení od 32. týdne... ale budu doufat, že vydržíme až do konce dubna :-)

Porod je podle toho, jak jsou v bříšku srovnaní a pak jestli jsou jednovaječný, tak jdeš na císaře automaticky...

In reply to by Carrinka

díky za odpověď, my máme termín přelom února a března, tak budu doufat, že kluci vydrží aspoň do toho února. Mám jednoho moc dole, tak musim být v klidu, nejlépe ležet, ale už jsem z toho na palici. Břicho mám už jak balon. Jo a my čekáme dvojvaječný. Ty je máš z IVF, viď?

In reply to by monies

Určitě to vydrží... Jo mám je po IVF a je to šílený štěstí, jen mám pořád strach, jestli jsou v pořádku :-( , ale toho se už asi nikdy nezbavím... Teď už jedno slyším přes Angelsounds, ale druhý ne... Jenže já je mám obě na pravý straně těsně za sebou... A břicho mi roste šíleně, jsem teď 12+0 a neumím si přestavit, jak narostu ;-) ... Já ležím už od toho IVF, takže od srpna a je to občas děs, ale stojí nám to za to.. pak budeme jen na postel vzpomínat :c:

In reply to by Carrinka

já jsem 22tt a vypadám jak před porodem, my je máme z IUI, takže jsou taky vymodlený, já mám jednoho dole a druhýho mám na pravý straně, ale teď se mi zdá, že se posunul nahoru, jakoby nad pupík. A počkej pak ty kopance, to si teprve užiješ :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka