Krmí vaši tatínkové dětičky?

03.11.2009

Díky všem maminkám za odpovědi, co děláte s mimísky v těchto podzimních dnech. Ráda bych se vás ještě zeptala, jak jsou na tom vaši partneři, co se týče pomoci s mimi. Dnes jsem mluvila s kamarádkou, a ta mi líčila, jak tatínkovi nadhodila, že o víkendu bude v noci krmit on (jsou na umělém m., ale nakonec by to šlo i s odstříkaným). Tatínek souhlasil a tak se kamarádka vyspala 9 hodin nepřerušovaně :qu: , což považuji za obrovský luxus. Také to tak někdo praktikujete? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, no já mám to velké štěstí v tom, že pokud jde o péči o malou, tak můj muž je schopný mě zcela zastoupit, v každém ohledu. A s tím nočním vstáváním to bývalo různé. Malá byla taky na UM a v noci většinou vstával manžel, i v týdnu. Ale malá vždycky spala krásně, budila se jen jednou, max. dvakrát a pak už vůbec. Papa :a:

Ahojky. my se pořád kojíme a flašku nechceme, takže takhle pomoc od taťky nečekám. Navíc zjišťuju, že má taťka dobré spaní, takže malou slyší málokdy, to bych snad musela spát vedle ve vchodě, abych ji neslyšela :s: .
Máme skoro 9 měsíců a tatínka máme báječnýcho, vykoupe se s malou, přebalí ji, občas si ji ráno vezme a já se můžu dospat (ale to jen tak jednou za měsíc, jak tu už píšu, má dobré spaní, takže jsem stejně většinou vzhůru dřív než on), hraje si s ní, oblíká - ale to už většinou nechává na mě, páč už je to přeci jen šídlo ;) .
Na druhou stranu je zase hodně citlivej, nebo jak to napsat, jakmile malá začne řvát, už za ní běží a hned lituje, snažím se ho krotit, už je to lepší, ale občas jen kroutím hlavou :n: . :a:

náš tatínek zvláne hodně věcí v domácnosti, ale malý zůstává stejně na mě
krmím ho, přebaluju, koupu, uspávám - tatínek si s ním hraje-teda se spíš mučí a muchlujou
už jsem mu říkala, že se budeme střídat třeba v uspávání, což je u nás největší problém a mě fakt vysiluje, on vždy řekne, že to není problém, ale stejně je to furt na mě

tak u mě to tedy nehrozí tatínek přebalí i nakrmí ale musím mu říct,když jsem doma samozdřejmě když hlídá sám tak udělá vše pro malýho u nás je ot asi tím,že manža je věčně v práci tak spíš si užíváme všichni sebe

koupe, přebaluje, krmí - od doby kdy jsem přestala kojit... (od 4 měsíce).v noci mě střídal o víkendu, když byl doma /jezdí kamiónem/. teď jsem po operaci, tak taťka dělá úplně všechno :-) -- koukám, že jsem to úspěšně vložila 2x, tak se omlouvám!

ahoj holky ja vam tak zavidim,ze vas pritel ci manzel,pomaha,kdyz je potreba,Natalce budou 3mesice,a jeste mi z nicim nepomoh,jednou hlidal a tomu stacilo,porad mu rikam at ji prebali nebo neco,ale je to zbytecny,kamaradka musi byt stastna ze ma takovyho chlapa.

koupe, přebaluje, krmí - od doby kdy jsem přestala kojit... (od 4 měsíce).v noci mě střídal o víkendu, když byl doma /jezdí kamiónem/. teď jsem po operaci, tak taťka dělá úplně všechno :-)

tak můj manžel, koupe, přebaluje, krmí, veme malou na skoro celý den ven, takže pohoda a v noci....to spíme, všichni 3, ale občas se malá vzbudí v noci (nějakým omylem) na jídlo, tak to vstávám já, prootže mě to vzbudí, ale manžela ne:-)

ahoj, manžel chodí z práce v dobu, kdy už je malá v postýlce. O víkendu se stará o syna. Takže nekrmí. Je pravda že zatim papkáme večer kašičku. Až budeme papkat v poledne tak věřim že krmit bude. Vnoci k malýmu vstávám jen já. I o víkendu. Kojim. I kdybych nekojila tak manžela nechám spát. Tvá kamarádka je dobrá že vklidu spala. Já mám tak jemné spaní že slyšim každé obrácení mých dětiček. I kdyby vstával k malé manžel, beztak bych se vzbudila a nespala bych-takže pro mne by to bylo zbytečné :a:

Ahojky. Tak náš taťka cca do 3 měsíce krmil z lahve na střídačku se mnou (mým odstříkaným mlékem - malá od narození špatně sála - takže jsme neustále odstříkávali ... donedávna). Pak, ale začal nějak polevovat a v noci byl k neprobuzení. Malá vedle něj křičí, až se zeď otřásá a on je jak špalek. Mě to nevadí, přeci jen chodí do práce. Takže teď jí povětšinou nakrmí jen když jsem na velkém nákupu. Protože už to večer málokdy stihne na koupání, tak si s malou alespoň po večeři chvilinku pohraje a pomazlí. Za ty první měsíce jsem mu nesmírně vděčná, protože jsem měla laktační psychozu a bylo to :00: .

taky od narozeni a pritel dela vse i v noci krmil. tet uz mala spi celou noc ale driv kdyz se budila tak vstaval i on. jsem zato moc rada protoze sama bych to nedala je toho fakt moc.

ahoj.
U nas je to tak,ze kdyz se malej vzbudi-10 mesicu,tak krici,jakoze vstavat.To pribehne tatka a veme si ho do obyvaku a jsou tam spolu,nebo jdou rano nakupovat do Tesca a ja spim dal.

tyto dny jsou děs, škoda, že jsme neměly mimča na jaro, to by jsme si s nima krásně užily procházek že? Já mám mimčo narozené 28.8. zdá se mi, že toto období je i pro ni takové o ničem, stejně jako pro mě, protože bývá docela omrzlá, neumí zabrat a řve než usne atd. Navíc ta kosa, člověk neví jak oblíct, jestli to není málo, nebo naopak hodně pro ni...
S krmením, my jsme taky na UM+trošku odstřkávám a taťka malou krmí jak příjde z práce nebo večer, v noci to ze začátku taky občas zkoušel, jenže já jsem byla stejně vzhůru, protože jsem je slyšela a naposledy to zkoušel minulý víkend, ale to jsem se rozhodla, že už ho tím nebudu zatěžovat, nejen, že jsem stejně celou dobu nespala, slyšela jsem jak se malá vzbudila, pak on, samozřejmě se mě ptal, kolik ji toho mlíčka má připravit a místo aby pak šel do obýváku ji krmit, tak ji krmil v ložnici, mluvil na ní, malá nechtěla pít, takže začal být omrzlý a já stejně měla po spaní :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

příští rok už to bude něco jiného :) na jaro už vytáhneme sporťáček... to bude fajn. Naopak je lepší mít teď už aspoň pár měsíční mimčo, než úplné čerstvé na to navlíkání, to je fakt. Jen já si s mojí tolik toho léta neužila, narodila se sice koncem srpna, ale byla 3týdny ještě v nemocnici a jak jsme šly domů, tak už se začínalo ochlazovat.

In reply to by Radka M.

Jo, jo, holt si termín porodu nemůže nikdo vybrat :n: , je to teď takové náročnější, přesně jak píšeš, oblíct mimi, pak sebe, to už to v kočárku netrpělivě pláče...dnes naštěstí nepršelo, tak jsme byli hodinu na vzduchu,zima by mi tak nevadila, ale ta tma brzy a to pošmourno, moc se těším na jaro, to bude všechno veselejší. Jinak já s tím krmením taky váhám, protože bych byla taky stejně asi vzhůru, ale je fakt, že kdybych byla ve velké únavové krizi tak bych to zkusila.. no uvidíme. Tak co nejvíc optimistických myšlenek a dobrých nápadů jak si to vše zpestřit Martina

In reply to by MartinaN.

sebe nejdřív navlíct, tak jsem zpocená až za ušima než obleču ji, takže nejdřív ji, pak ji dát do kočárku a rychle fičet sebe... Přesně, taky mi nejvíc vadí ta tma. Já jsem taky vzůru, to prostě nejde, když jednou uslyším kuňknutí z postýlky, tak i kdyby manžel byl v pohodě a chtěl ji krmit, tak stejně bych je slyšela. Ale chodí do práce, takže to po něm nemůžu chtít. Krmí doteď, jakože do 11 nebo 12hod a pak v noci já. Ale jinak i přebaluje, koupe, dělá všechno co já a jsem moc ráda, protože pro mamču která má první, je to náročné, ostatně...to bude i při druhém že :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka