Kočárek

02.11.2009

AHoj holky, dost tady čtu, že se koukáte po kočárkách a hledáte s větší korbou, nevím zda se Vám někomu bude líbit nebo bude vyhovovat, ale zkuste se vy pro koho je to aktuální podívat na značku Camarelo - Q12, ten jsme si vybraly my, má odlečenou konstrukci a docela celkou korbu. Jak říkám třeba zrovna někomu padne do oka, mě se teda líbil hned a hlavně mě zaujal hned jak jssem se s ním projela po prodejně! Jen tip, názor nikomu nevnucuji.

Ahoj Mulenko i holky tady, taky už jsem si dala odkaz na tenhle kočár do oblíbených ;) Líbí se mi a je o něco prostornější... (Ještě jsem ho anle neviděla naživo.) Nevíte některá, jestli se dá sporťák polohovat do lehu? Určitě o tom, březňátka, přemýšlíte taky, jestli se vám ještě vejde mimi v září do korby s fusakem. Penízků rozhodně není nazbyt, tak bych nejradši našla nějaký nejlepší řešení. Na druhou stranu člověk fakt neví, jakýho prďouska vlastně bude mít, jestli malýho nebo velkýho... Díky a mějte se krásně. Pohlaďte bříška :a:

In reply to by Majae

Ahoj, já ho na netu ani neviděla, ale můžu říct, že když jsem přišla do prodejny tak mě zaujal jako první a je fakt prostornej a hlavně lehkej a velkou výhodou, pro mě která bude většinou jezdit městem je ta aretace, sehnaly jsme ho se slevou a i se sedačkou nás vyšel na 10 000, prvně se nám to zdálo hodně, ale tím, že je prostornej a je to trojkobinace tak už jsme dál neorzmýšlely a každej my říkal, že další zimu bude dobrej ten sporťák, protože má větší kola než obyčejný sporťák,, no uvidíš, jak budeš spokojená až si ho vyzkoušíš v obchodě, ale mě úplně sedl, tak snad bude i tak dobrej.

ahojky, tak přesně tenhle kočárek máme vybranej pro našeho Kubíčka. Taky se nám hrozně líbí. Právě pro to, že má docela velkou hlubokou korbu. Cena je taky dobrá. Budeme mít tmavě modrý.

In reply to by Mokomi

Tak jsem ráda, že nejsem sama komu se líbí,, my jsme si vybraly neutrální bravu, takovej nevím jestly je to béžová, asi něco takového, protože nám pořád mění pohlaví, tak už jsme rezignovaly a asi si počkáme až do porodu než se dozvíme na sto procent co to bude. Modrá je taky pěkná

ahojky, tak přesně tenhle kočárek máme vybranej pro našeho Kubíčka. Taky se nám hrozně líbí. Právě pro to, že má docela velkou hlubokou korbu. Cena je taky dobrá. Budeme mít tmavě modrý.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka