močový měchýř :-(

03.11.2009

Ahojky mám prosbu, jsem těhotná 15+3 tt a asi jsem nastydla na močový měchýř :( ,nevím.Bolí mi dole břicho,spíš při chození na WC,mám trochu řezání.A chodím dost často na záchod i v noci. :-/) Chci se zeptat, jestli je to třoba normál nebo jestli opravdu jsem nastydlá.A co kdyžtak na to vzít. Díky za pomoc :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

zánět močových cest není sranda, infekce jsou nejčastější příčina předčasných porodů. koukej mazat k doktorce. žádná choroba se v těhu nesmí přecházet...
:a:

Je nás tady víc,co už jsme měly potíže s močákem.Je vždy lepší,zajít k dr at ti zkontrolují moč a udělají i ultrazvuk,ničeho se neboj,i kdyby jsi ěla antibiotika,dají ti taková,co neškodí miminku.Já měla v obou těhotenstvích tyto potíže opakovaně,holt některé z nás na to trpí.Ale je lepší nejdřív zkusit brusinky,URINAL,koupíš v lékárně a bumbat heřmánkový čaj,páč urologický se v těhu moc nedoporučuje..Hlavně buď v klidu,v teplíčku lež,žádná aktivita a hodně hodně pij,hlavně teplé,vlažné.nejez kořenitá jídla.Přeju ti i miminku hodně zdravíčka,ať jsi brzo zdravá :) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka