prosim o radu, placenta

03.11.2009

Ahoj tehulky a maminky, dneska jsem byla necekane u doktora pro desne bolesti v podbrisku. nekolikraat jsem uz byla v nemocnici s velkymi bolestmi zad, a tak jsem se dozvedela ze mam ty bolesti v podbrisku od zad kvuli skriplym nervum, ale co jsem se jeste dozvedela ze mam spatne ulozenou placentu je moc nizko, musim dat pry pozor abych nezacla krvacet a mame zaakazany :*O*: . Devcatka mate s tim nejaka zkusenosti? Prosim o rady a odpovedi dekuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

taky jsem ji měla nízko, špinila jsem, navíc mi tvrdla děloha, takže jsem od 5.měsíce byla doma na riziku. Platí dvojnásob zákaz zvedání těžkých věcí. No a soulož si užíváme až teď 7. měsíců po porodu :-) . Tak krásná holčička, co si hraje za mými zády za to opravdu stála. Jsou i jiné praktiky, jak uvolnit partnera :$$: :a:

In reply to by Dejmalka

Nu to ju, tak na sexu az tak nezalezi, spis ty bolesti jsou besne. pripada mi najednou ze mam kamen v brise uplne se orosim a musim sednout. Tak snad to bude dobre

In reply to by ivinka

taky zároveň tvrdne děloha, to je z nedostatku magnézia, jestli je to taková bodavá bolest, co tě až předkloní a pomalu odeznívá...OG by ti měl nějaké magnézium předepsat a mělo by se zlepšit. Placenta nebolí.
:a:

ahojky taky jsem ji měla nízko naštěstí jsem jen špinila a díky tomu to i dr.zjistil taky mě děsně bolelo v podbříšku...měli jsme zakázaný sex a já musela hodně odpočívat adávat na sebe pozor placenta se pak zvedla víš kolem 16tt byla jsem pak už spokojená.tak dávej na sebe pozor a uvidíš časem se to zlepší

In reply to by Mag28

ja jsem tam byla dnes taky nahodou jen kvuli tem desnym bolestem, ja jsem ted ve 13.tt a jdu na kontrolu v 16.tt. Sex mame take zakazany. Nu mam 17 mesicniho syna tak nemuzu jen odpocivat, ale snazim se. Tak snad bude vse v poradku. Dekuji za odpoved

ahoj, taky jsem měla nízko nasedající placentu, dokonce se mi částečně odlučovala na spodním okraji a trošku jsem i špinila, byla jsem i hospitalizovaná ve FN v Ostavě na pár dní na pozorování kolem 18 tt,
řekla bych že ta nízko nasedající placenta je docela častý problém, chce to klid, já byla skoro celé těhu doma na rizikovém, ale hlavu vzhůru, ona se ještě povytáhne, neboj, jak mimi poroste, já rodila nakonec normálně a teď mi můj čtyřměsíční prcek spinká v postýlce, takže vše bude ok :-)

tak já tě asi moc nepotěším, taky jsem měla nízko položenou placentu a měli jsme zakázaný sex. U nízko položené placenty hrozí předčasný porod, takže hlavně v klidečku polehávat a nic těžkého nedělat, ani delší procházky, nic. Já bohužel rodila ve 28+1tt s tím, že se mi placenta špatně vyvinula a měla jsem špatné průtoky placentou, rodila jsem císařem. Malý by se udusil, už mu nešly skoro žádné živiny. Ale nikdo mi neřekl, jestli to bylo nakonec tím, že jsem ji měla položenou nízko. Držím palečky, aby to u vás bylo ok.

In reply to by milinka

Jéje, mám stejné problémy a bojím se, abych donosila. Jsem ve 20 t, takže musím vydržet aspoň do 24 t. Pak už se prý dá dítě zachránit. Taky mě doktor postrašil s krvácením, nesmím skoro nic dělat, ale copak to jde? Císař mě taky čeká a taky z důvodu, že by se malý udusil. Snad to vydržím aspoň do toho 28 t. A malý byl ok? Jak dlouho je pak pod dohledem?

In reply to by brezenacek

ano malý je v pořádku a má se čile k světu. V nemocnici stráví děti různě dlouhou dobu, záleží na tom, jak rychle samy dýchají, jaké mají komplikace, jak přijímají potravu a kolik vážily při porodu, neboť domů vás nepustí pod 2 někdy pod 2,5 kg.

In reply to by milinka

No jejda, to jsou veci. Doktor mi rekl ze se muze jeste vytahnout, nu nevim. Polehavam a nic tezkeho netaham, me to ani kvuli tem zadum jinak nejde. A miminko je v poradku?

In reply to by ivinka

já ani nevím, zda se mi vytáhla nebo ne, nikdy mi při kontrolce pak už dr. neřekla. Takže vím vlastně prd. Jinak malý je v pořádku. Jestli máš zájem, mám své stránečky s jeho celým příběhem + fotečky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka