Pozitivní test,ale nepotvzeno dr.

03.11.2009

Ahoj snažilky dneska jsem byla u dr. a ten mi řekl že vidí jen nějaké bublinky v děloze ale těhotenství mi nepotvrdil :( .Zítra ráno musím ještě na odběr krve tak uvidíme

Kliknutím vložíte smajlíky:

Miccky, ještě je brzo chodit k dr. Nejdíve pokud nejsou problémy, tak se chodí tak 14 dní od vynechání ms. Před několika dny jsi teprve objevila pozitivní testík. ono chviličku trvá, než se miminko pořádně zavrtá a trošku vyroste do požadované velikosti, aby bylo na utz vidět.

In reply to by Miccky

neboj jeste to muze byt..ja sem mela vysledky krve asi 17dni od vynechani ms,ktere mi to potvrdili a na utz to jeste nebylo videt,taky sem se bala a priste jak sem sla na utz asi tak 25den od vynechani teprve pak uz bylo neco videt! :!k: drzim palecky!

ahojky...neboj to bude v pohode asi je jeste brzo :cc): ...mne taky nic nevideli na utz i kdyz vnitrne to potvrzene bylo,a to sem tam byla 2x,ze pry asi nejaka cysta nebo co a az na 3x to bylo na utz videt...

ahojky,treba tehulka budes.me se na testiku objevila jen hrozne slaboucka carecka,druhy den jsem sla k dr a rikal ze take jeste nic nevidi,ze je moc brzy,ze mam jen nejakou jinaci delozni sliznici a at prijdu za tyden a tehotenstvi mi potvrdil!!!!ja si tim byla jista uz predtim,citila jsem se uplne jinak...take se citis jinak?papa a hodne stesti!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka