Velky ultrazvuk mame za sebou:-))

03.11.2009

Ahojte holky tak uz to mame za sebou,pindik neupad a podruhe nam potvrdil doktor Samika.Vse se zda byt v poradku,pry je maly certik mlel tam sebou,ale musim rict,ze velky ultrazvuk opravdu neni velky....doktor dorazil pozde byl ve skluzu a ja si tam polezela ani ne 5min a skoro nic nam nerekl,mrzelo me to hlavne kvuli manzovi,ale co hlavne ze mame maleho v poradku a vynahradime si to na 4D ultrazvuku,tak se opatrujte papa NikyPS.nevite nekdo co znamena-Hruba sonoanatomie skeletu,bricha,srdce vcetne krizeni,koncetin zda se bp???A pak taky-placenta ZS,ne v DDS,dikys papa

Ahoj, hrubá (asi ne moc podrobná-vzhledem k tomu,že to trvalo 5 minut,to odpovídá) sonoanatomie skeletu(kostry)bricha,srdce včetně křížení(křížení velkých cév) a končetin se zdá v pořádku,placenta na zadní stěně.Snad jsi z toho trochu moudrá a trochu ti to pomohlo :a:

Nikky ja to mela stejne takze tvoje "zklamani" plne chapu ale cloveku to vynahradi to ze je malicke v poradku ze jo? Jinak 4D si urcite uzijete jako my, byl to takovy maly zazrak a rozhodne se k vam chovani naprosto jinak uz jen proto ze si ten uzv platite, ze jo..jinak jsem koukala na brisko a moc krasne a na zaver uz zbyva jen pogratulovat ke zdravouckemu Samikovi :-) Jinak ty veci co znamenaji vubec netusim..

Gratuluju ke klučíku, to už se nezmění :)))). Já právě od "velkého" UZ tolik nečekám, jako zážitek nebo tak něco, spíš aby ty orgány byly v pořádku. Víc čekám od 4D, snad oprávněně. Jsem ráda, že jste v pořádku Niky :). Výrazy mi taky nic neříkají, možná poradí zkušenější :))

In reply to by Slunko

Dekujem Slunicko no lepsi je necekat od toho fakt nic,protoze ja se na to tesila fakt moc a ted me to mrzi,pritom jsem stastna ze malej je ok,ale kdyz nas za ani ne 5min vystrcil pryc tak mi bylo do breku a ja porad mlela manzovi jakej to bude zazitek,ten samej doktor nam bude delat 4D tak tam se nam doufam bude venovat.Ja na tom ultrazvuku ted akorat postrehla pindiky a nozky a jeste tak rozmazane.Ale jak rikam dulezite je ze je mimisek zdravy a ma se k svetu

Ahoj, tak to je fajn, že je všechno v pořádku a že ti potvrdily pohlaví, To mě říkají pokaždý něco jiného. Jinak ty výrazy co si psala fakt neznám, ale pokud se chci něco dozvědět z lek. zpráv hledám to na netu v lékařském slovníku, tak to kdyžtak zkus tam. A co poznala si to taky na tom ultr. že je to kluk?

In reply to by mulenka

Ahojky ano ja pindika videla taky ale kupodivu u doktora v ordinaci na tom jeho ja on rika chrastitku-ultrazvuk jsem pindulku videla teda lip nez na tom,,velkem ultrazvuku,,Me potvrdili :cc): uz dvakrat tak tomu opravdu verim,a kolikrat ti povedeli ze je to :girl: a kolikrat :cc): ?

Ahoj, tak to je fajn, že je vše v pořádku a že ti pohlaví potvrdily. To mě říkají pokaždý neco jiného. Jinak ty výrazy co si psala my nic neříkají zkus si to vyhledat v lékařském slovníku na netu, někdy to taky tak řeším.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky