Ahojky jsem zpět

03.11.2009

Ahojky kočičky,
tak už jsem po laparoskopii a konečně jsem se dostala k počítači.
Laparo nedopadla tak jak jsme si všichni představovali, ale už to mám za sebou. Asi to nebylo tak hrozné, ale docela jsem na sále řádila (zvracela jsem a ztratily se mi žíly).
Jenže výsledek byl pro mě dosti hrozný. Oba vejcovody neprůchozí (naštěstí se podařilo a jsou průchodné) a k tomu velké množství ložisek endometriózy (ta prý za všechno může). Všechna ložiska, která byla vidět tak doktor vypálil. Nikde ale není psáno, že se nevytvoří znova. Takže teď musíme na mimčo chvátat.
Prognóza, že bych mohla otěhotnět přirozenou cestou je prý rovná (společně s manželovým problémem - vysoká vazkost) 15 - 20%. Takže ze statistického hlediska - velmi nízká. Dostali jsme dvě možnosti - nejdřív se dalšího půl roku snažit a snažit (jenže manžel je přes týden pryč a počítání = myslení na to a továrna na sex a žádná romantika) a když to nevyjde tak hledat další cesty. No a ta druhá - vybrat si nějaké CARko, objednat se a zkusit to přes ně. Doma, když mě po týdnu pustili z nemocnice a to se jim moc nechtělo jsme o tom s manželem celý víkend mluvili a nakonec jsme se rozhodli pro CARko a snažit se můžeme k tomu taky, za to nic nedáme.
Pak jsme řešili kam. Na to jsem se Vás už ptala, hodně stránek jsem prošla a radila se s doktorem. Nakonec jsme vybrali CARko Sanatorium ART v Českých Budějovicích. Zavolala jsem tam a čekala, že objednání bude až někdy v příštím roce, ale mile mě překvapili objednali nás na 16. listopadu a rovnou udělají manželovi znova spermiogram. Tak jsem zvědavá co víc nám k tomu poví a jak to bude dál.
Už jsem na to přestala myslet a je to tak lepší - našli jsme si s manželem novou zábavu (začali jsem předělávat starou zahradu k našemu obrazu a je to super).
Omlouvám se, že je to takhle dlouhé, ale já to musela někomu říct - doma o tom nic nevědí, chceme je překvapit až tou dobrou zprávou. Někdy a doufáme, že brzy.

Kliknutím vložíte smajlíky:

mám taky endometriosu a k tomu syna -10let(po dvou laparoskopiích a teď končím třetí měsíc těhu.To jsme se na léčbu vykašlali a šli rovnou do centra.My byli v Iscaru.Manžel je zcela OK a já až na tu endometriosu taky a po první inseminaci se to povedlo.Držím ti palce,ať máš co nejdřív // na testu.

Ahoj tak držím moc moc palečky at se brzy zadaří.S tou zahradou jste udělali dobře,ted je nejduležitější na to nemyslet.

ahoj, to je mi moc líto ale věřim tomu že se zadaří. Je dobře že jste si vybrali druhou možnost a moc vám přeju aby se co nejdříve zadařilo a byla jsi těhulka. Hodně moc štěstí :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka