dnešní poradna-špinění

02.11.2009

Ahoj holky, prosím o radu.
Dneska na poledne jsme byly v poradně. Na porod to nijak nevypadá (40+0), pan doktor mě vyšetřil a skonstatoval, že se mu to na 40 tt zdá trochu nevyzrálé. Docela se ve mě hraba a chvílema to bylo dost nepříjemné. Teˇjsem si došla na záchod a zjistila jsem, že špiním :$$: . Může to být tou jeho prohlídkou, jak jsem dole teď hodně prokrvená, nebo mám plašit? Nerada bych něco zanedbala. Celé těhu jsem žádné problémy neměla, krom výtoků. Hlenová zátka asi ještě neodešla, nebo jsem to nezaregistrovala...je pravda, že ten spodek trochu cítím, není to vyloženě bolest, ale možná tlak? Nevím, jak to popsat. Je možné, že mi provedl Hamiltona aniž bych o tom věděla? Jak se vůbec provádí? Vím že je to protržení vaku blan, ale jak u toho doktor postupuje? Mě tam zavedl 2 prsty a tak nějak s nimi ve mě nějak mlel. Říkala jsem si, že počkám do zítra a jestli budu špinit dál, tak si tam zavolám, nebo tam pojedu, ale zase abych neplašila, ale ani nic nezanedbala. Jinak mě nic nebolí, mimi se hýbe normálně. Děkuji za rady a pohlaďte mimíky, ty v bříšku, i ty na světě..)kéž by mi už taky byly :||): )

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak ja jsem spinila i z predminule prohlidky a po te dnesni taky krvacim.taky se ve mne vrtal a rikal,ze tam jenom neco odhrne nebo tak...taky rikal neco o blanach.to je ten hamilton?to ne,ze ne?

In reply to by Kakuka

jj, tak to ti 100% udělal Hamiltona, špinění je po tom docela časté a mělo by to napomoci k tomu, aby se to rozjelo. Mě pak celý den polelo břicho, večer jsem šla spát a dneska opět vůbec nic. Špinit jsem přestala, bolení taky přestalo. četla jsem případy, že po provedení hmatu max. do dvou dnů začli maminy rodit, na nás to nějak neplatí:-(

Ahoj Eli, tak to tak sledujem a prezivam to s tebou, to cakanie.. Ja som dnes 40+1, po dnesnom kolecku v nemocnici (monitor, UTZ, vysetrenie) sa vobec nic nedeje. Poslisky, bolesti ziadne. otvorena som uz mesiac, hrozil nam od 31tt predcasny porod a nakoniec sme zacali prenasat... to je aspon dokaz toho, ze vsetko je individualne a ti drobci v nasich bruskach si naozaj vsetko riadia sami. Sme bezmocne :-) Uz som rezignovala na vyckavanie, do dvoch tyzdnov to bude tak ci tak... Tym, ze kontorly su teraz pre nas uz co 2-3 dni, tak snad lekari zachytia pripadne problemy (malo plodovky, kaziaca sa plodovky, nepohoda miminka v brucku, krvacanie, ...), tak som aj v klidku viac. Mozno pomozu prechadzky, nejaky ten sexik, vrtenie panvou a joga, ... mozno nic z toho.. fakt je to na prirode. Drzim palce a tesim sa, ked tu coskoro pridas odkaz, ze uz si maminka a ze vsetko prebehlo tak, ako si si to predstavovala. mame to za par, tak si este troska pospime, prerovnajme vecicky v komodach a ono to uz coskoro bude. pa Lenka. Jo a my mame dnes odhad na 3100 g (UTZ sa moze mylit cca o +- 500g, a este zalezi aj od lekara, ako presne robi tie vypocty, ked si vezmes, ze to meria na UTZ pomocou kurzoru mysi.. berie podla mna odhad), takze klidek... aj keby to malo byt 3kg miminko tak je to krasne a normalne... pa

Eli, neplaš.. To špinění může být klidně z toho vyšetření. A nemusel ti dělat ani Hamiltona. Já jsem 36 tt, za celé těhu jsem taky nešpinila až jsem zrovna minulý týden musela vyjímečně k jiné dr a po vyšetření jsem vyloženě krvácela, až mi to teklo po nohách. Bylo mi řečeno, že je to normální, čípek je prý v těhotenství více prokrvený a tak se to prý může stát.. Když tak zavolej dr, ale pokud se k tomu nepřidají třeba nějaké bolesti, tak fakt plašit nemusíš..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka