Hlasité tlačení ze spánku - co s tím?

03.11.2009

Ahoj maminky, moji malé je měsíc, spává od 11 večer tak do pěti do rána, ale už od tří ze spánku tlačí a při tom vydává děsně hlasité zvuky. Za prvé se u toho nedá moc spát a taky je mi jí moc líto. Zkouším ji zvedat zadeček a cvičit z nožkama, tak někdy si prdne, ale za chvíli to zase začíná. Přitom tvrdě spí, přichází to v intervalech. Znáte to některá? Dá se s tím něco dělat? Nebo to přejde samo?
Díky moc za každou odpověď. Hezký den :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Natálce je 6 týdnů a taky to dělá,ale až ve 4h ráno..zjistila jsem,že to dělá,protože jí bolí bříško a tak jí před kojením v24h bo v 1h prostě jak se vzbudí dám sabkapky 15 a pomáhá to.Taky jsem malé cvičila s nožičkami a mazala bříško,ale to nezabíralo.No a hlídám se co jím a pomáhá to.Tak držím palečky

In reply to by monke

Díky. My už asi 5 dní dáváme probiotické kapky, tak nevím, jestli ji ještě před spaním můžu dát SAP. Co např. nejíš? Vím, že nenám jíst čerstvé pečivo, květák, brokolici atd. Je jště něco dalšího?

In reply to by Evča007

Ahoj, mojí malé je 3,5 měsíce a stále hlídám jídelníček. Ze začátku taky trpěla na prdíky, teď je to lepší, ale stejně si dávám pozor. Nejím to co píšeš, dále zelí, knedlíky, kynuté buchty, ani ty, kde je prášek do pečiva, bublinkaté nápoje, (ikdyž někdy mám nezvladatelnou chuť na colu) a omezuju sladké, hlavně čokoládu (to je pro mě problém, mám jí moc ráda a dodávala mi energii), ale ovládnu se, kor když se mi to vrátí jako bumerang na malé. Jinak jsme masírovali bříško, cvičili nožkama, a nosila jsem jí na předloktí bříškem dolů, to jim ulevuje. Sabíka klidně dávej před každým kojením, i na noc. Já dávala někdy i v noci. Pomohli nám probiotické kapky a i baby calm. Můžeš to kombinovat, neboj se toho. Tak hodně štěstí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky