Porod po císaři - pro VeronikaK a jiné maminky, které to zajímá

03.11.2009

Jak jsem slíbila, vkládám článek o podmínkách dalšího porodu po císaři, o riziku ruptury dělohy a tak. Je to zajímavé, papa :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Moc děkuju za článeček... Zase jsem o něco chytřejší :). Bohužel mě to spíš rozbrečelo než aby uklidnilo a ujistilo že při dalším těhu mě návštěva psychologa nemine :). Mám z dalšího císaře panickou hrůzu.... no a teď vlastně i z normálního porodu... Neznáte někdo nějakýho dobrýho psychologa prosím??

článek, jsem po císaři a čeká mě porod v únoru, jedna dr. mi napsala císaře druhá VBAC, budu rodit nakonec v jiné nemocnici a na kontrolu tam půjdu poprvé na konci měsíce tak uvidím jaký mají přístup tam, příjde mi že moje stížnosti na bolesti jizvy každý ignoruje a do papírů mi místo předchozího akutního císaře napsali plánovanýho, tak nevím.

je zajímavý si to přečíst. Já jsem měla mít miminko v květnu, Davídkovi by bylo 20 měsíců, takže jsem taky přemejšlela, jak budu rodit (protože šel nakonec taky císařem). Bohužel jsem o mimi přišla a byla na vyndání minulej tejden. :\/: Jen tak mimochodem, zákrok mi dělal autor článku, Dr. Hanáček a je to mladej šikovnej sympaťák. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka