tak máme po další kontrole

03.11.2009

Ahojky holky!
Tak jsme včera byli na kontrole s těma našima očíčkama. Dr. potvrdila, co jsem říkala, že je to furt stejný. Váček u pravýho očíčka furt plnej hnísku a z levýho hnísek při masáži taky furt vytéká. Takže jsme dostali antibiotika celkový. :*8*: Do teď měl Sebča pouze lokální, který jsme kapali do očíčka, ale prý se asi nedostali kam mají, takže teď máme ATB v podobě sirůpku. Naštěstí Sebčovi asi docela chutnaj, ani se u toho moc nekření. Zatim jsme dali 2 dávky, nechci to zakřiknout, ale přijde mi, že ten váček u pravýho očička už docela povolil. :\x: Kontrola zase ve čtvrtek, tak uvidíme.
Jinak Dr. byla tentokrát milá a Sebíčka dokonce pochválila, že je moc statečnej, že ani nedostal teplotku. :h: Ale co se stalo potom :w: Jeli jsme antibiotika vyzvednout do lékárny, pak si v klídku sedíme doma (Michal měl ještě dovču) a najednou zvonek. U dveří přítel magistry z lékárny, že se jeho přítelkyně moc omlouvá, ale že nám vydala ŠPATNÝ ATB :w: Naštěstí jsme si řekli, že je dáme až večer (jsou po 12h). Takže pak Michal sjel do lékárny pro ty správný. No, nechápu! Si to pak jako po 2 hodinách uvědomila, že vydala blbej lék??? No, ještěže tak. Prý volala i Dr., tak odtamtud si asi zjistili adresu. Vím, že z toho pak byla asi taky špatná, ale tohle by se jí stávat nemělo!!! Hlavně když jde o tak malý mimčo! No, odteď už si budem recepty pořádně pročítat a nespolíhat na druhý. :00:

white_tie (neověřeno)

Miši, vy jste fakt chudáci, pořád něco. S tou lékárnou je to pěkně nezodpovědný, já si léky naštěstí vždy kontroluji. Ale ještě, že jste je Sebíčkovi nedasli- Jinak držím pěsti a věřím, že ATB zaberou a SEbíček už bude nejspokojenější miminko a ty maminka, protože budete mít po problému!

www.white-tie.rajce.idnes.cz
www.prckoviste.cz/maxmilian

Ahojky Míšo! :a: Po dlouhé době koukám na tvůj blog a co to čtu? Já Tě tak obdivovala a chválila, že jsi statečná, když jste šli na ten proplach kanálků. Myslim si, že je to lepší dokud je malý a nebude si to pamatovat. Pak se to táhne a pořádně řeší kolikrát až ve 3letech! A myslela jsem, že už máte napořád pokoj a ono ne! :$$: A ještě jak jsou ty doktoři protivný a vychytralí.. vždyť je to vlastně nejvíc jejich vinna, špatně mu to vyčistili hned po porodu a asi i na tom čištění co jste byli nedávno. A ta příhoda s lékárnou!? ..no člověk nic nenadělá, nestačí se divit co se to dneska může stát (by mě nenapadlo kontrolovat po odborníkovi, zda mi to dal dobře!) a i kdyby se člověk rozkrájel nezmůže nic. Alespoň, že jste mu je nestihli dát! A co vám to vlastně nechtíc dala? ..stalo by se mu bývalo něco? ..no hrůza.. tak ať už je to všechno lepší, prďolka ať má zdravé očička a vy bez trápení. :one: A co Evča? Viděli jste se? Já už se nikam nedostanu, musim dodržovat klidový režim s nožkama nahoře, takže výlet za ní do Brodu se nekonná.. :§)

In reply to by blonďák

Ahojky Veru! Děkujeme! No, proplach fakt děs, a navíc když to nepomohlo a museli mu udělat sondáž. Ono, je na tom očním hrozný poslouchat i cizí miminka, natož to svoje. :r: Ale teď musím zaklepat, že ty ATB asi fakt zabíraj. Zítra máme zase kontrolu, tak snad uslyšíme dobrý zprávy. :h: Když jsme podepisovali souhlas k proplachu, tak tam psali, že na to trpí 6% miminek. A jak píšeš, je fakt nejlepší to vyléčit, dokud je malinkej. Minule tam byl s námi v ordinaci klučík cca 3roky a ten se Dr. děsně bál. Jsem si tam přesně říkala, že pak ty děti přinutit, aby se nechali vyšetřit je docela boj. :^O^:
Jinak s Evčou jsme se viděli 3x ve Zruči. Malá je kouzelná a už pěknej lumpík. :///: Dneska už frčeli do USA, teď zrovna jsou na cestě, tak snad jim to uteče.
A jak se cítíš ty? Už se vám to blíží, viď? Četla jsem, že jsi měla už zkrácenej čípek, tak doufám, že poctivě ležíš a Romča doma pomáhá. ;) Jen ať tam Vivi ještě chvilku zůstane. :girl: To u mě to zas furt na porod nevypadalo a z ničeho nic 14 dní před termínem :||):

In reply to by misacek

Tak to je dobře, že se to hrabe k lepšímu! :\x: A Evče to pěkně uteklo..už zase fuč, tak mi nezbývá nic jinýho než s ní pokecat zase jen přes facebook. Malá vypadá na pěkný éro :s: :s: ..no Romča a domácnost..to nejde dohromady, nejdřív měl angínu, takže byl na tom ještě hůř než já a to si to tady měla vidět, já šla jen fakt pro jídlo a úklid hold musel počkat. Pak jak mi bylo líp jsem to dala zpátky do původního stavu :s: a teď maji problémy v práci tak se vrací až dlouho..(teď tam ještě je) ...takže nic moc, navíc on na to vážně neni a nandat i třeba nádobí do myčky se neobejde bez prdelí a přeteklejch nervů. :00: Je to taky pěknej vzteklounek :s: , ale já se na něj za to vůbec nezlobim. Od té doby co nemám tatínka, tak strašně maká a lítá od mojí mamky, k bráchovy a pak ještě tady kolem baráčku. Je pořád co dělat ..vážně se snaží a to, že doma mu vadí i když vysávám já!! tak s tim už prostě počítám. Takže se šetřim a když to jde tak to jde, ale nic nelámu přes koleno. Třeba teď tady mám asi 3 vrchovaté koše s prádlem a bolí mě bříško takže tůůdle :c: Doufám, že s tim čípkem to neni zas tak horký. Dr. mi včera řikala, že to je na stádium těh.ve kterém jsem v normě.. tý jo, my už se táák těěšíímeee :\x: :\x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Teri, taky jsem nakonec byla ráda, že to nenechala bejt a zburcovala kvůli tomu i přítele. :) Jinak to opravdu vypadá, že ten slznej váček už splasknul. :qu: Teď ještě aby přestal vytékat ten hnísek. Ale nesmíme chtít všechno hned. Pěkně krůček po krůčku. :)

Ahoj Miško, ještě štěstí, že nad tím nemávla rukou, když to zjistila a že se snažila to dát rychle do pořádku. :w:
Malinkýmu se to určitě rychle zahojí, budeme na něj myslet a držet palečky :h: :h: :h:

Ojinka

Teda tak do té lékárny bych už nevkročila.... asi bych si na tu paní stěžovala protože tohle vážně není normální...
Doufám že se vám očíčka brzy uzdraví a bude to v pohodě. :c:

In reply to by Ojinka

Oji, děkujeme. Já už asi fakt budu chodit jinam. :spid: Ale stejně by mě zajímalo, jak si to jako najednou cca po 2h uvědomila.
Jinak musím zaklepat, ale dneska je Sebča hrozně hodnej, víc si povídá a i se víc usmívá, takže by ty ATB vážně zabraly? :h:

Ojinka

In reply to by misacek

to jsem moc ráda. když se směje je mu určitě lépe. :c:
je fakt že já když jsem v práci někdy udělala nějakou kravinu tak jsem o ní taky vždycky věděla. jen jsem se k tomu vždy hned přiznala a napravila to. třeba jí trvalo tak dlouho sehnat vaši adresu....

tak to je něco.asi bych radši taky chodila do jiný lékárny.Zrovna nedávno mě napadlo,jak někdy v tý lékárně můžou ten recept přečíst,protože ti doktoři mají fakt hroznej škrabopis,takže třeba to nemusela být úpně chyba lékárnice,ale stejně je to hrůza.Hlavně ať už máte ty očíčka v pořádku.A doufám,že se potkáme na srázku.pa

In reply to by peta0404

Ahojky Péťo! Tohle byl recept tištěnej. Ale já si tam (bohužel) přečetla jen kolikrát a kolik toho máme dávat.
Taky stále doufám, že se na srazu objevíme, ale to bude záležet na očíčkách, jak se budou hojit. Jinak Kačka je kouzelná! Nebojí se na srazech mezi samejma chlapama? :s:

To je dobře,že je to lepší a snad se to bude zlepšovat i dál. Jinak je to ale hrozný, to bych vůbec nečekala, že splete ATB, určitě jste taky koukali jak blázni. :00:

In reply to by Síma01

Děkujeme! Jinak je asi dobře, že pro ty správný ATB šel přítel, já bych na ně asi dvakrát milá nebyla. }:) Si ani nechci představit, co by pak bylo, když bysme šli na kontrolu a Dr. zjistila, že "ani ATB nezabrali". Asi by jí nenapadlo, že jsme Sebču ládovali nečím jiným.
No, hlavně jsem vás chtěla upozornit, co se může stát. Mě to totiž do tý doby nenapadlo. :n:

No, to si děláš legraci!!! :$$: Tak to at se na mě paní z lékárny nezlobí, ale to by se jí opravdu stávat nemělo.... Vždyt by mohla sakra ošklivě ublížit!!!
Jinak vám přeju, at se ty očíčka brzo uzdraví!!! :ooo:

In reply to by Tez

Tez, taky jsem si nejdřív myslela, že je dole u dveří nějakej vtipálek. Já už asi budu chodit do jiný lékárny. Minule jsem tam zas šla s receptem na dvoje kapičky taky od očního. Oni nám připravili oboje a že maj trvanlivost týden, tak mi to nešlo do hlavy, proč teda máme dvoje. Naštěstí jsme druhej den šli k dětský, tak jsem se na to zeptala a ona, že nám to v lékárně museli splést, že nám měli připravit jenom jedny a za týden ty druhý. Ale jak tohle má člověk vědět??? V tomhle se holt na ty lékárnice musíme spoléhat. :(

In reply to by Tez

právě! no, hlavně že to dobře dopadlo. :)
Oni se mi totiž pokoušeli i dovolat a já měla jak na potvoru vybitej telefon, takže ještě Michala upozornili, že mám u Dr. uvedený špatný číslo. :one: Tomu už sem se jen smála. Kdyby to zkusili víckrát, tak by se dovolali.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka