spaní

03.11.2009

ahojky maminy,tak mam takovej problem a nevim jak ho mam resit.Malymu je pres 4 mesice a zniceho nic se zacal bAt tmy.vzdycky jsem ho dala postylky kolem 19h zhasnula jsem a on behem 15min usnul uplne sam bez revu ez niceho...tenhle tyden to je neco otresneho.dam ho postyslky a jakmile zjisti ze je polozenej a je tma tak dostane hysterickej zachvat a rve dokavad si ho nevemu a neuspim a rukou.nestava se to vasim mimiskum taky?a co toho muze byt pricina?dekuju :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

my jsme to meli taky...taj jsem to trochu zmenila. kojime vecer v leze po tme,mam zanuty jen maly svetylko...pak jeste chvily lezime spolu,aby sz zklidnila a pak prelozim do postyky...tam se pak sama toci na bok(porad ten samy-nevim co s tim ale dr. rikala ze je to ok,kdyz se otoci sama) a pak odejdu..nebo kdyz ji tam polozim,tak se rozmachne a kouka na me,tak ji jeste chytim za rucicky a chvilicku tam jsem s ni..a odejdu
to chyteni pomaha ..jamusim jeste taky nozicky,protoze kope jako zbesila...ale to jen pres den
http://kacirecek.rajce.idnes.cz/

šikulka :-) . Chce usnout u maminky. Neber ho na ruce, chyť ho za ručičku, dej mu pusinnku, nebo tento nešvar ještě zesílí a bude to vyžadovat i v noci...malá už se mi dozavinovačky nevejde, a zjistila jsem, že pomůže, když ji chytím za ramínka přes deku, aby nemohla máchat rukama, že ji to zklidní, držím ji takhle pár minut dokud neusne v postýlce a pak odejdu.
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka