Rostu!!!

03.11.2009

Ahoj a krásný den všem maminám :a:
Dnes jsem měla hrozný sen - dlouhý, živý a barevný. Začala jsem krvácet a bylo to drama....nakonec jsem o ještěrku přišla. Vzbudila jsem se s hrůzou. No nic, vše je v pořádku. Holky, na mě to začíná být vidět a to jsem teprve v 9+5!!!!! Čeká mě ještě 27 dní do konce zkušební doby. Asi si v kanceláři vypnu topení a budu nosit svetry :ww: No ale řeknu Vám, že se mi to líbí, jak rostu....to je taková vnitřní pohoda!

Ahoj ty máš teda sny:n:.Já naštěstí do práce chdit nemusím jsem doma už s jedním prckem tak si to docela i užívám.Na mě to teda taky ještě nejde vidět ale už pociťuje že nemohu spát na bříšku :\\: Mě se v prvním těhotenství zdálo že jsem porodila jezevčíka :s: ale to bylo někde 14 dní před porodem.Tak pá a opatruj se :a:

Ahojky, no teda, to jsou ale soky...takove zive sny, brrr....nastesti tohle me jeste nepotkalo a doufam, ze ani nepotka...s tou praci Ti to nezavidim, ze se musis takhle schovavat a nejak to resit.. :-( ale na druhou stranu, je krasny, ze uz rostes..ja jsem tedy sice jen v 8tt, ale neni na me ani prd...stale plochy bricho...ale verim, ze to u me snad nastoupi az budu o dva tydny dal :one: tak se drz a at je vse oki :h:

______________________________
http://picasaweb.google.cz/marsyvar

Hehe, v práci můžeš říct že hodně papkáš, protože máš doma kuchaře :hu: To by se mě osobně moooc líbilo :a\|: :a\|:
Taky už to na mě začíná být vidět, ale zatim vypadám spíš tlustě než těhotně. Zatim jsem si ještě nepořídila žádné oblečky pro těhotné a tak chodim s pořád rozepnutýma kalhotama :s: Takže dlouhý svetřík je u mě základ.
A stejně je to krásný, když si muž všimne jak se krásně zakulacuješ, přijde k tobě a pohladí bříško :c:

In reply to by Sangsue

to ti povim, je to krásný, večer mě obejme a hladí po bříšku...už se nemůžu dočkat, až se sestěhujem k sobě...Můžu se zeptat, když jsi z Prahy, kde máš v plánu rodit? Já se budu stěhovat za přítelem do Prahy a musím se už někam zapsat. Mám v merku Podolí.

In reply to by olive

Popravdě zrovna včera jsem pročítala stránky Podolí a Apolináře, to jsou mí favoriti.
Ale asi půjdu do Podolí, protože v Apolináři neodebírají pupečníkovou krev, kdežto v Podolí ano.
Péče je kvalitní v té i té porodnici, jen v Podolí je to víc o penězích. Koukala jsem za co za všechno jsou příplaty a je toho celkem dost.
Každopádně dělají předporodní kurz pro těhotné s tatínkem, kdy si zaplatíš 1500 (?) a oba dostanete průpravu k porodu a až na to přijde, tatínka pustěj k porodu a už nemusí nic platit.
Tento čtvrtek snad dostanu těhu průkazku a rovnou se objednám na prohlídku obou porodnic.
Jinak reference mám k oběma dobré, v Podolí rodila kamarádčina maminka svého třetího potomka a vše bylo v pořádku a v Apolináři zase rodila manžželka mého spolupracovníka. Taky byla spokojená. První porod prý měla na Bulovce a museli jí dělat 7 reoperací !! Takže tam mě nedostanou, to radši porodim v autě :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka