dnes kontrola v 36 týdnu, příští až 38 týden

03.11.2009

Ahoj, tak malá váží cca 2500g, CS 4, prý vše v pohodě, takže další kontrola až za 2 týdny. Taky chodíte tak málo na kontroly? Slyšela jsem, že se poslední měsíc chodí po týdnu??? A to mi sestřička řekla, že mi jen natočí monitor a doktor mě vůbec neuvidí... to mě zneklidnilo, že mě minimálně 3 týdny neuvidí.... CO VY, TAKY TO MÁTE NĚKDO PODOBNĚ??? Naďa

děkuji za vaše zkušenosti, trochu jsem se z toho vyspala a tak si říkám, že to nějak dopadne..
Zato mě dnes bolí noha, asi jsem si něco v noci skřípla v kyčli nebo v páteři... kažkou noc mě totiž hrozně bolí kyčle, ale ráno to vždy bylo OK, až dnes, snad to zmizí tak rychle jak to přišlo. Mějte se prima a užívejte si zybtek těhu. Naďa

Ahojky, tak mě řekla doktroka, že budu chodit od tohoto týdne už každý týden na kontrolu a na monitor. Vždycky mi i kontroluje stav čípku.

Ahojky, ja to mam stejne jako Lenis, od 35tt chodim kazdy tyden. Dnes mi Dr. delal stery na streptokoka a pokud bude vysledek ok, tak od pristiho tydne (37tt) uz budu chodit k jinemu Dr a ten dela i monitoring. Jinak se tedy priznam, ze mi malyho taky vazil doktor naposledy na velkem UTZ ve 33tt... Tak nevim.... Zatim :a:

Já to mám teda jinak.. od 35 tt chodím na kontroly každý týden, na monitor chodím k jinému Dr., ale začala jsem minulý týden (37tt) a budu chodit každý týden.
Ale já zase vůbec nevím, kolik ten můj prcek váží :? vůbec nikdo mi ho nechce zvážit....
a neboj, tvůj Dr určitě ví co dělá :one:

In reply to by nada fan

no je to stejně nějaký divný, že ti Dr nezkontroluje čípek... bych normálně řekla, že mám časté bolesti břicha, a určitě by tě Dr prohlídl... takovou malou lež jsem použila i já, když jsem chtěla vidět malého na UTZ :D :///:

In reply to by Lenis

taky o tom uvažuju, protože mám strach a chci zkontrolovat čípek.... aspoň za ty dva týdny... protože to by mě už taky nemusel vidět, když bych k němu šla až v 39 týdnu... díky za podporu
jo nevíš jak se mažou články, nějak se mi podařilo to vložit několikrát?

In reply to by nada fan

já myslím, že malá lež nikomu neublíží ;)
a pokud vím, tak smazat jdou jen celé diskuze... já když se mi něco vloží víckrát, tak to aspoň upravím, a vložím tam jen smajlíka- kytičku :°:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky