Mám strach

03.11.2009

Ahoj holky moje, je na to sice ještě brzo, ale potřebuju se vypsat. Můj přítel jezdí kamionem po celé Evropě, domů se vrací jenom na víkend a od té doby co máme Tomáška se už tak o něj bojím a do toho ještě tohle. Včera večer jsme si volali a on nejednou na mě, že musí jet vypouštět cisternu na Slovensko-Ukrajinskou hranici, teď tam všude řádí na prasečí chřipka, lidi na to umírají, Slováci zavírají přechody na ostatních doktoři, úplná hrůza. Dispečer mu na to řekl, ať si vezme roušku a nezdržuje se tam a v téhle chvíli by se mě mě krve nedořezal. V 7 ráno už tam vyjížděl z Maďarska.Já se o něj tak strašně bojím, aby se tam nenakazil a něco se mu nestalo. Asi se z toho už tady zblázním. Večer jsem brečela, nemohla spát.Omlouvám se jestli sem někomu tímhle zkazila den, ale já opravdu šílím :r:
http://lenulkaa.mondozoo.com - díky za klik :)
http://www.prckoviste.cz/tominek

Kliknutím vložíte smajlíky:

chápu, že máš strach... já mám také strach o taťku, jezdí pořád na služebky a kor v zime pořád čekám na sms, že v pořádku dojel.
Snad tě uklidní to, že chřipka je nebezpečná hlavně pro nějak oslabené jedince (nemocné, staré..), takže za prvné není jisté, že ji chytí a za druhé jestli je tvůj přítel jinak zdravý, tak je hodně malá pravděpodobnost, že nastanou komplikace, pokud onemocní.
Držím palce, ať se ti v pořádku vrátí, uvidíš, že to bude dobré :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka