Hura, Anicka spala celou noc aneb navod, jak na to:-)

03.11.2009

Tak maminy,
musim se podelit o radost (teda nechci to zakriknout), ale Anicka (9,5m.) dneska poprvy spala celou noc!!! :|P:
Do predminuleho tydne s nami spala v pokoji a kojila jsem ji tak 2x az 3x za noc, poslednich par dni jeste casteji. Kdyz jsem zkusila dudlik nebo ji jenom chovat, tak bez uspechu, neusnula. Udelala jsem maly pruzkum a zkusili jsme podle kojeni.net to, ze k ni zacal v noci vstavat tatinek (ten taky musel po par dnech uznat, ze to neni zadna sranda a ze se rano docela citi unaveny, pred tim si myslel, ze kdyz k ni vstanu tak 3x za noc, tak to se mnou nic nedela a mam byt rano svezi...). Taky jsme ji prestehovali do vlastniho pokoje. Tak nejdriv to trvalo docela dlouho, nez ji utisil - vstaval k ni tak 3x za noc. Pak se doba, nez usnula, zkracovala. Vcera se vzbudila uz jenom jednou a dneska spala celou noc!!!! :a: TAkze doporucuji, mejte se krasne a preji klidne noci :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Ruza

jeste porad kojim. Je pravda, po prvni noci, kdy jsme zacali aplikovat vyse popsany 'rezim', jsem se probudila a jedno prso jsem mela jako Pamela Anderson :ww: Ale brzy se to srovnalo. A mam taky pocit, ze mala chce vic kojit pres den - dohani to. Takze ted kojim tak 4 az 5x pres den.

Jani,tak to ti přeju.Sláva prospaných nocí.Já teda spím od toho ukončeného 3 měsíce.Takže to neznám,jen někdy dávám za noc dudu.

jéééé já chci taky. Klobouk dolů před manželem. A jak jí uspává? mě usíná totiž převážně u prsa. Ale taky tak 2-3krát za noc se budí. Ale my nemáme dudlíka tak nevím jak by ji manžel uspal....
Ale tedy jen tak dáááál.

Ahojky hele ja ti zkusila zrovna včera taky,malej ma 7 měsícu..a vstavala sem k němu i 15 x,..a včera sem vstala jen v 1 dala čaj a v 5 dala čaj..No a v 6 vstanul a od 8 zas spí..Ja sem to musela udelatsem byla jak mrvola.Myslím si že je t pro ně lepší,my se treba vrtime v noci a nevíme to.takže taky doporučuji!!!
http://www.dominikhudecek.estranky.cz

gratuluju. u nás si o tom bohužel můžu nechat jen tak akorát zdát-a to je Vojtovi už skoro 15 měsíců a noci jsou čím dál víc kritické-už jsem fakt na.....ná a nikdo mi nedokáže poradit, protože ho samotného v postýlce nechat nemůžeme, protože vzteky už jednou vypadl

tak to jsem tedy přečetla jedním dechem, protože v noci taky 2x až 3x kojím, spíš 3x, a to přes den do ní mlíčko musím nutit :-)
Musíme to zkusit, snad přemluvím taťku ;)
Díky za radu!!!

gratuluju. U nás je toto nemožné. Ale je super že to zabralo a ty se vyspíš. Otázka je jak dlouho to malou bude držet. přála bych vám aby to už bylo takto napořád :a:

Ahojky tak to je teda super! Náš Kubík se dodnes jednou za noc probudí a vyžahne 200ml mlíka a spí dál až do rána. Taky si už řikám kdy se to asi podaří odbourat, ale asi má fakt hlad, protože když mi to někdy trvá dýl připravit tak už v tý postýlce pěkně řve :^O^:
Každopádně vám gratuluju, dobrá práce mamko :one: a taky taťko :qu: nevím nevím jak dlouho by to náš tatík vydržel... možná přes víkend to jo, ale když musí ráno vstávat do práce... :n:

In reply to by Handule021208

opravdu musi mit hlad, protoze se nejednalo o jeden nebo dva srky, ale sala dost dlouhou dobu. Kdyz to ale bylo po hodine, tak uz mi to bylo divny...Nas tatka prvni dve noci byl jak alenka v risi divu. Fungovalo to tak, ze Anicka z vedlejsiho pokoje zacala knourat, ja se tim vzbudila a pak jsem vzbudila manzu. Ten nejdriv nevedel, ktera bije, kdyz se trosku vzpamatoval, pomalu se dopotacel do vedlejsiho pokoje. Pak se ale uz 'zajel' a vyskakoval z postele jako srnka :s: hihi

In reply to by Janina_00

to je fakt paráda, manža zaslouží velikou pochvalu, to si teď oba pochvalujete že vám odpadla noční "šichta" co? :///: Je fakt že náš taťka má dost fyzicky náročnou práci, takže se musí pořádně vyspat. A pak taky nevím jestli by mu po první noci neruply nervy :00: On je ten typ že jak ho něco probudí tak pak nemůže dlouho usnout, kdežto já lehnu a okamžitě chrnim takže i s tim nočním vstáváním se docela dobře vyspim. No nestěžuju si některé mamky jsou na tom hůř.. Tak se mějte vy šikulky :a:

In reply to by Janina_00

tak to je tvůj manžel dobrej. Můj by nevstal ani náhodou a abych řekla pravdu tak bych to po něm ani nechtěla. Chodí do práce a je zní dost stahanej. Ještě aby vstával k dítěti-to ne. Moje práce je péče o děcko a nedá se nic dělat. Ale když byl manžel ochotnej, tak je to super.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka