Pončo

03.11.2009

Ahojky holčiny, chtěla jsem se zeptat, co si oblíkáte teď, kdy jsou ráno pouhé dva stupně. Jsem ve čtvrtém měsíci, přibrala jsem zatím kilčo, ale muj kabátek mi je těsný hlavně přes prsa. Myslela jsem, že to vyřeším hrubším pončem, které budu moci nosit i v zimě, ale nic nemůžu sehnat. Obešla jsem obchody a "vykoukala" internetové nabídky, bez úspěchu. Jak to řešíte ? Díky za vzkazíky a přeji jen samé pohodové dny

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já se taky po něm rozhlížela, ale jsem 34 týden a nevypadalo to nijak zvlášť vzhledně :s: . Nosím pletenou vestičku, jakoby svetr bez rukávů a na tom rozeplou bundu a v případě nejvyšší nouze manžovu bundu na hory :s: Ale viděla jsem hafo ponč v Céáčku, Takku a minule i v Gate, tam myslím měli i přijatelnou cenu. No hlavně ať je teplíčko :a: !

Ahojda taky jsem se dívala po Ponču, bohužel jsem taky žádný nenašla , který by mi vyhovoval :( takže jsem si koupila u vietnamců kabátek, teda spíš kabát :D je na knoflíčky, takže když budu mít větší bříško tak jednoduše posunu knoflíky.Jsem ve 20 týdnu a bříško roste nějak rychle myslím že budu brzo posouvat :s: Už ted v něm vypadám jak koule, ale co že bude nám teplo.Měj se hezky ;)

Tak já když jsem vloni čekala malou,tak jsem si musela koupit větší číslo zimní bundy.Ale ted mi bude ležet dlouho ve skříni,protože mi je zase velká. :a:
______________________________________
www.veruuu.mondozoo.com -díky za klik :-)

Tak já když jsem vloni čekala malou,tak jsem si musela koupit větší číslo zimní bundy.Ale ted mi bude ležet dlouho ve skříni,protože mi je zase velká. :a:
______________________________________
www.veruuu.mondozoo.com -díky za klik :-)

In reply to by Marcela.T

Jo jo když jsm minulou zimu byla těhu tak jsem si půjčila větší bundu,protože kupovat něco nového mi přišlo zbytečné,když bych to teď stejně nemohla nosit...byla jsem jak slon. Pa

když je hodně zima, tak nosím zimní bundu, co budu dělat, až ji nedopnu, fakt nevím
když je tak 8-10°C tak nosím svetr, na něj takovou podzimní bundu, kterou teda už nezapnu, ale je fajn, že neprofoukne, a přes tu budnu si oblíkám flaušovou vestu, ta je o velikost větší než já před těhu, takže zapnout jde, sice to není esteticky úplně ono, ale pro mě je důležitější teplíčko :-)

In reply to by ha.nka

Já si koupila pončo v Orsay, ale jsem zmrzloň, takže mi je v něm stejně zima. Mám z loňska kabátek, který zatím v poho dopnu a takovou péřovou vestu, která má hodně pružný lem, takže s tímto zatím problém nemám. Otázka je, co bude za 2 měsíce :00: . Kámoška to vloni řeišla tím, že nosila manželovu bundu, ale zase taky záleží na proporcích - neumím si představit, že bych si se svou výškou 163 cm vzala manželovu bundu, který měří 192 cm :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka