Formulář na mateřskou- poraďte

03.11.2009

Zdravím všechny :a:
Mám před sebou formulář od doktora na mateřskou a asi jsem trošku natvrdlá :00: ,protože nevím co napsat do kolonky: Naposledy jsem osobně vykonávala samostatnou výdělečnou činnost(zaměstnání) dne...................... ??????? jsem zaměstnanec a ještě pořád pracuju a na mateřskou nastupuju 21.11. Týká se mě tato kolonka??
Díky za radu a ještě se chci zeptat,maminky, jaké máte zkušenosti se zasíláním mateřské na Váš účet? Chodí včas a pravidelně? Moooc děkuji...... :+^*:

ta kolonka se tě určitě týká, ale těžko ji můžeš vyplnit dneska, když na mateřskou nastupuješ až 21.
já bych ten papír v práci odevzdala a domluvila bych se s nimi, že mi to tam doplní

Ahojky, taky jsem do téhle kolonky nic nevypisovala... ať ti s tím kdyžtak poradí paní účetní - mě akorát řekla, že co bude třeba tak doplní, tak budu doufat... Na mateřskou jsem nastoupila 15.10., tak jsem zvědavá, kdy přijdou první penízky....

Ahojky,tak tam jsem nic nepsala a když jsem to nesla do práce tak mi taky řekli ať tam nic nepíšu.Jinak první mateřská mi přišla 16.9. a druhá až 27.10. takže nějáká měsíční pravidelnost tam není,jednou tak a podruhé jinak.Je zo blbý protože si ani nemůžu rozdělit penízky aby byli přesně na měsíc.

Ahoj,
já už jsem papír do práce donesla a do této kolonky jsem nic nepsala. Zanes ho osobně na účetní oddělení vaší firmy a oni co bude potřeba s tebou dopíšou. :s:
Hezký den Pa Pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka