vánoční cukroví

03.11.2009

Ahojte těhulky, snažilky, maminky.
Chtěla jsem se zeptat, kdy tak začnete péct cukrovíčko?? A kdy perníčky? Ty bych mohla pomalu začít péct už teď nebo je ještě brzo?? Děkuji moc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já každý rok začínám péct začátkem Prosince... A začínám taky perníčkama. Tento rok bych ani dříve začít nemohla, i kdybych chtěla. Za 2 týdny mě čeká výměna oken :(

Ahojky, já si myslím, že je právý čas na pečení. Zítra začnu dělat slepovačky:=). Už teďka se neohnu a kdybych je měla péct až za měsíc no hlůza :=)

Já peču všechno v prosinci, i perníčky, jsou měkké hned, nenechávají se odležet. Pekla jsem toho víc, ale letos to zase zkrouhnu jen na ty perníčky, rohlíčky, linecký, hnízda, šlehačkový... No možná ještě něco k tomu..

Ahojky, ja take pecu perniky koncem listopadu aby zmekli, jsou vyborne a hodi se na ozdobu. Jinak oostatni pecivo pecu tesne pred mikulasem nebo na mikulase abyvh to vsechno stihla, delam deset druhu

perníčky peču poslední týden v listopadu a klasiku (lepené, rohlíčky atd.) začínám na Mikuláše.
Perníčky asi už můžeš , loni se dojídaly ještě v únoru, jak jsem jich nadělala spousty a byly dobré.
a jestli děláš i dekoraci z perníčků jako já, tak rozhodně (dělám stromečky, dávám je jako dárek známým)
:a:

Ahoj,tak na cukrovy je jeste asi brzo,ale ty pernicky by se uz nejspise dali.Jinak ja vetsinou zacinam pect tak na mikulase..Ale letos poprve chci zkusit pernicky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka