Zoufala snazilka prosi o radu :)

02.11.2009

Holky moc vas prosim o radu. Mam nejake problemy a doktorka mi dala tabletky u kterych se pise, ze by se nemely brat kdyz se snazime nebo v tehu. Doktorka rikala, ze pokud bych je brala, tak hrozi poskozeni srdce plodu az uplne poskozeni plodu, ale kdyz prijdu hned jak zjistim, ze jsem tehu a ze by melo byt vsechno v pohode. No a ja ted nevim jestli snazeni odlozit, tak na 3-4 mesice a nebo to pokusit :( Ach jo. Tento tyden cekam mrchu, tak mam do ovulky jeste asi 14 dni, takze jeste muzu premyslet.
Co vy na to? Sly by jste do snazeni?
Jeste dodavam, ze ty zdravotni problemy me nijak neohrozuji jen jsou neprijemne.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky já bych neriskovala sice je jaká koliv doba kdy musíte snažilkování odložit dlouha ale pokud tu léčbu potřebuješ počkala bych s mimi.Souhlasím s názorem,že kdyby se to povedlo a mimísku něco bylo tak by tě to mrzelo.Víš někdy se říká že všechno zlé je pro něco dobré.Rozumím tvý rozpakům taky patřím mezi snažilky,ale je fakt že když jsem na začátku brala léky,které nesmíš v těhotenství tak jsme si s manželem dávali pozor.Ale ať se rozhodneš jak koliv držím palečky ať vše dobře dopadne.

In reply to by PetulaV

dekuju za tvuj nazor. ja uz se rozhodla to opravdu odlozit. nastesti se zda, ze zdravotni stav se zlepsuje, tak po novem roce mozna budeme moct zacit zkouset :) a mimi prijde az na to bude spravna chvile. kdyz neprislo do ted, tak muze jeste par mesicu pockat, nejsem sice nejmladsi, ale stara taky jeste nejsem, tak ty 2-3 mesice snad nehrajou tak velkou roli :)

dokupy je lepsi byt fit než neco zanedbat neboj to uteče jako voda.držím palečky taky jsem snažilka ale nuspešna mam za sebou 2 revize delohy.

Holky dekuju. Ja jsem tak na 90% rozhodnuta snazeni odlozit, jen me zajimal nazor ostatnich. Protoze ta touha po mimi je velka, ale je pravda, ze potrebuju byt fit ;)

Ahojky myslím, že kačka-1 má pravdu, buť léky nebo mimi. Ale rozhodla bych se nejdříve léky a pak mimi. Ale záleží na tvém zdravotním stavu. Protřebuješ být fit na mimi. Pa pa a hodně štěstíčka.

Ahoj, já bych se rozhodla podle toho jak dlouho bude léčba trvat a taky za jak dlouho po dobrání léku se budu moct snažit. Řešila jsem to samý a léčba proběhla až po mimču.

já bych zdraví dítěte neriskovala, buď bych se na léky vykašlala a snažílkovala, nebo bych snažení odložila a léčila se
jak se znám, spíš bych šla do té druhé varianty, protože 3-4 měsíce nesnažení nejsou až tak dlouhá doba

Ahoj,tak já jsem jednoznačně proto buď léky nebrat a snažit se,nebo je brát a nesnažit se.Víš jak moc by ti bylo líto,kdybys přišla do jiného stavu a pak se dozvěděla,že je miminko kvůli lékům nemocné,nebo kdybys nedej bože potratila?
Vem rozum do hrsti tady musí jít silná touha po miminku stranou.Jestli se potřebuješ přeléčit,tak to udělej a miminko odlož.Uvidíš,že tady se riskovat nevyplatí.Některé těhulky tady se bojí vzít i půlku paralenu :)
Přeju hodně štěstíčka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka