Děkuji

02.11.2009

Ahoj holky,strasne moc vam vsem dekuji :) .Dneska nas ze Sárinkou pustili konečne domu,ale neni pry vylouceno,ze se tam behem par dni vratime,tak nam drzte palecky at to Sarinka zvladne a zustaneme doma.Narodila se o mesic drive,takze byla v inkubatoru,potom porad blinkala,pak nas chytla zloutenka,nepribivala,a potom zase zloutenka ,tim ze je bobek ve 36.tydnu,tak se ji to vraci,takze se doma slunime pod okynkem,snad nam vydrzi pocasi aspon par dni.Jinak jsem rodila v Havirove a nemuzu si stezovat,porod byl tak rychly,ze to tatka tak tak stihl...nevim jestli pomohlo to lnene seminko,ale mala byla venku pri druhe kontrakci.Az budu mit nejake fotecky tak pridam,kdyby jste chtely,tak mrknete na www.havirovsky.denik.cz tam je jedna fotka.Jeste jednou dekuji a drzte se.Pa pa :a: :c:

tak to se těším na další fotečky.
To lněné semínko, to se normálně jí? Kde se to dá koupit ?
Nejsem prvorodička, ale tohle mi nic neříká.......
Děkuji a přeji spoustu krásných a zdravých dní.

In reply to by JitkaB

Lnene seminko jsem koupila v dm drogerii,ale myslim,ze to budou mit ve vsech potravinach....jedla jsem lzicku denne s troskou vody,poradne rozkousat,udela se ti v puse takovy hnusny sliz,ale asi to ma neco do sebe... :a:

Nikde jsem fotecku nenasla :( chceme Sarinku taky videt.Prejem moc a moc zdravicka a drzime palecky at uz se do nemocnice nevratite ;)

Vítej doma Dagmarko a Sárinko :h:
moc jsem na vás obě myslela!! Je dobře, že už jste obě skoro v pořádku! a neboj, za chvilku si na tyhle patálie ani nevzpomeneš :c: Sárinka bude určitě krásně prospívat a bude dělat rodičům jen samou radost :k: tak se holky pěkně opatrujte :k:

Krásná žabička a co má vlásků. :qu: Držíme palečky, aby šlo všechno tak jak má a vy jste mohli být v klidu doma. Sárinka pozdravuje Sárinku. :usmev:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka