Odkdy džem? Kravské mléko?

03.11.2009

Ahojky, můžu dát 13 měsíčnímu prckovi na chleba trošku džemu? A jak je to s plnotučným mlékem? Dr mi řekla, že až do tří let jen UM, že mléka jsou hodně upravované...do omáček a br. kaše dávám obyč. mléko..co vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

já taky dávám džem na lívnanečky nebo palačinky.a kravské mléko do bram.kašše.krupicovou kaši děláme asi od 10 měsíců.puding.taky občas uvařím.do jídel smetanu či mléko co se dává.ve 14 měsících mi přestalo mléko a než jsme si zvykli na umělé tak jsme zkoušli kravské.když už pila kravské ¨tak jsme přešli na umělé.je nám 17 měsíců.

Džemy dávám od roka a kravské mléko do omáček a kaše taky tak. Ale na pití samozřejmě ne, to až od dvou let.

ahojky,mě zase doktorka říkala,že od roka by mělo dítě pomalu všechno.Našemu je taky 13 měsíců.Džem mu dávám běžně,tak jednou týdně.Mléko nedávám samotný,ale v bram.kaši úplně normálně.Smetanu mu taky dávám,třeba trošku do kuřete na paprice,včera měl brokolici se sýrem a taky jsem tam kápla smetanu a naředila ji vodou.Láká mě krupicová kaše,ale poradím se ještě s doktorkou.Nekojila jsem a s UM jsem musela skončit kůli průjmům asi v 9 měsících a od tý doby mi to nechce.

Ahojky, tak nám dr. řekla, že domácí marmošky můžem dávat a to nám bylo 6měsíců, tak ji občas dám do kaše či na chlebík, ale toho moc nesní. Obyč mléko nedávám, ale teď jsem mu zkoušela kuře na smetaně a tak trocha mléka byla a nic se nestalo, ale na pití nebudu dávat dřív jak ve dvou letech. JInak dáváme sunar do věcí kde je potřeba mléko.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky