Prosím poraďte mi

03.11.2009

Ahoj holky, jsem tady prvně,Jsem teprve v 6TT a nevím si rady, s jednodními přestávkami špiním.Včera jsem byla u lékaře ten se na mě kouknul, říkal že je vše v pořádku, srdíčko bije nic špatného nenašel.A od včera zase trochu špiním, jsem z toho nervozní co s tím.Poradil mi nějaké vitamíny,Máte nějaké zkušenosti s tímhle????? Děkuji za každou odpověď

Kliknutím vložíte smajlíky:

Špinění na začátku těhu je poměrně normální, ale jestli máš obavy, tak zavolej doktorovi. Určitě tě uklidní líp, než my tady;-)

ahoj, pokud doktor řekl, že je to v pořádku, tak mu věř. Špinění na začátku je poměrně časté, miminko se "zabydluje" všechno se natahuje a pracuje. Pokud nemáš bolesti a doktor tě hlídá buď v klidu.

Ahojky, vítám tě tady a gratuluju k těhulkování :qu:
K tvé otázce, jestli špiníš takhle často tak nevím, ale taky se mi stalo že jsem mezi 11 - 13 TT několikrát zašpinila, no poprvé když se to stalo tak jsem z toho byla hotová, hrozně jsem se bála o mimi a hned šla k dr. a ten taky na nic špatného nepřišel a dal mi abych brala Ascorutin to jsou pilulky na lepší srážlivost krve, které pomohly proti tomu špinění. Zkus to, není to nic co by ti uškodilo a bere se jich dost, já už přesně nevím asi 3 denně..? No a pak mi taky dal nějaký výživový doplněk, protože kolem toho 12 TT prý přestává být mimi živené z vaječníku a začíná brát živiny z placenty, ale může se prý stát že ta placenta ještě není připravená a mimi třeba zůstane nějakou dobu bez přísunu živin a to je špatně to může být taky důvod ke špinění, prý... tak nevím. Myslím že můj dr. mi tehdy hodně pomohl už jen tím že byl pečlivý a nezanedbal to. Pak už to bylo ok. Tak nevím jestli jsem ti pomohla. Ten Ascorutin je dobrý, ten bych zkusila. Přeju ti ať máš brzy klid a můžeš si naplno užívat těhu :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka