Vánoce u vás doma...

03.11.2009

Ahojky červíci, možná je to blbost, ale dneska v noci mě napadlo, jak to vlastně budem praktikovat na vánoce :? Malá chodí spát kol 6 hodiny, když nejde, je pěkně protivná, na druhou stranu je zvykklá, že chodím spát s ní, když se vzbudí, jen se ujistí, že tam jsem a chrundí dál. No a v tom je zakopaný ten :dog: My, dokud ještě nebyla malá, jsme kol 6 večeřeli a pak jsme šli ke stromečku, pak pohádka chlebíčky a tak... no a v 10 do postele, ale to zřejmě teď jaksi neklapne :n: :? . Tak nevim. Večeřet dřív i s malou v sedačce, to by ale muselo být tak nejdýl do půl 5, abychom zvládli v klidu večeři i stromeček a pak koupel a do hajan...možná je to blbina, ale mě to prostě v noci mezi kojeníma napadlo. Mě teda většinou v noci napadaj takový blbiny :C]]: Tak jak si to plánujete u vás?

Ojinka

ahojky tak já se přiznám že to zatím neřeším protože prcek stejně dřív jak v deset nespinká. ale třeba se to podaří a do vánoc budeme spinkat po večerníčku. já spíš řešéím kam dát stromeek aby si ho prcek nechtěl půjčit :s:

Mě zase napadlo, že asi budeme muset letos vynechat půlnoční mši :s: :s: :s:
No jinak jsme to ještě neřešili. Uděláme to asi jako vždycky. Malej půjde spát v sedm - osm a my budem "slavit" pak už bez něj, akorát tu půlnoční vynecháme ;) :a:

:s: Ahoj, to určitě nejsi sama, co na to myslí, mám podobnej problém, malou koupu kolem půl šesté a v šest papá a nejpozději o půl sedmé chrupá, ale přechází tomu už tak cca od pěti je už dost protivná, neb je unavená, tak taky nevím, ještě jak to udělám, manžela už i napadlo prostě udělat to jak každej den, malou dát o půl sedmé spát a pak že by jsme se teprve navečeřeli, stejně z toho ještě bude mít prd, když jí bude půl roku, no ale uvidíme, třeba se nám ten režim a spaní taky nějak postune. Protože jinak by jsme museli večeřet snad ve čtyři, aby se to stihlo

ahoj Draconelo, určitě to není blbost, já o tom přemýšlela už před měsícem :///: ale řekla jsem si, že řešení nechám až těsně před Štědrým dnem, protože se režim může nějak změnit - už asi měsíc Mareček usíná o půl osmé, o půl sedmé kojíme.... budeme jako každý rok u mých rodičů, aby jim nebylo smutno :cc): tak o tom ještě dáme řeč... ale nejraději bych večeřela o půl páté, v pět kojíme, a pak ke stromečku, jupíííí - moc se těším - poprvé s Marečkem!!!!!!! :h: :h:
http://rire.rajce.net/Marecek

Tak večeřte dřív, my jsme taky štědrovečerní večeři vždycky měli kolem páté hodiny, protože jsme s bráchou nemohli vydržet, a do ted tak jíme.

Já bych prostě večeřela dřív :-)
Káťa chodila vždycky spát spíš později, takže extra brzo jsme večeřet nemuseli. Ale jinak jsme měli loni Vánoce taky s malou v sedačce, pak dárky a spinkání. Stejně jí to bylo docela jedno - ani stromeček ji nějak nezaujal. Tak se těším, že letos už to bude docela jiný:-)

téda jít spát takhle brzo-to bych asi zešílela.
No u nás to bude takto. mám už druhý dítě které bude na vánoce stejně staré jako byl syn. Takže už vím co můžu očekávat a jak to udělat. Je pravda že Markétka je daleko klidnější mimčo-ale k večeru je přecejen trošku nevrlejší.
Štědrovečerní večeři budeme mít v pět hodin. Všichni se vykoupeme a upravíme. V době kdy se budeme koupat už budu mít osmaženou rybičku a řízky. Malou nakojim a půjdeme dlabat. Markétce bude v prosinci půl roku pryč. Tak uvidíme jestli bude vedle nás sedět v židličce a nebo jestli bude vedle nás v lehátku. Navečeříme se a manžel obstará děti a já uklidim po večeři. Takže kolem šesté budeme po večeři a půjdeme ke stromečku. Budem rozbalovat dárečky a povídat si a myslim si že kolem sedmé dám malé kašičku a půjde spinkat. Syn chodí spát kolem půl osmé-ale uvidíme jestli vydrží déle-mimořádně ho necháme jak bude chtít on. Tím že v poledne už nespí a za den bude mít hodně zážitků, věřim že odpadne do osmi...
:a:

white_tie (neověřeno)

Ahoj,t ak u nás je to tak, že večeříme kolem půl 5 až 5, rozbalíme dárečky a jdeme k mojí mamce, tam rozbalíme další a kolem 8 až 9 domů. Teď to uděláme tak, že se najíme fakt kolem té půl 5, abysme o půl 6 vyrazili k mamce, malej se chodí koupat o půl 8, tak abysme nejpozději v těch 19:15 byli zpátky doma. takže u nás to zas až takovej problém nebude, až na to, že Max kolikrát ještě v 5 spí, tak uvidíme, ejstli ho vzbudíme, nebo se my vklidu najíme a pak hovzbudíme ke stromečku, jí stejně tak kolem půl 6 až 6, tak by kdyžtak dostal napapat u "babičky".
Pak ho normálně uspíme, taky s ním jsem (či jsme) v ložnici, máme tam telku, tak vždy koukám na tv, než usne a vypadne mu dudel a pak jdu taky spát. Tak strávíme holt večer v posteli no : )

www.white-tie.rajce.idnes.cz
www.prckoviste.cz/maxmilian

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka