Že by už to začalo???

03.11.2009

Ahojte všichni, potřebuju moc poradit. Od včerejška večera konkrétně od půl deváté jsem měla silné ms bolesti, bolesti kříží a tvrdlo mi bříško v pravidelných intervalech kolem 5-10 minut a ty bolesti trvaly celou noc, ale to už nevím v jakých intervalech, protože jsem to vždycky nějak zaspala, ale budilo mě to hodně často, a k tomu se přidalo i špinění, nevím jestli to špinění nemůže být po hlenové zátce, protože jsem na záchodě měla takový hlen krvavý a ty bolesti můžou být už ty pravé, když je budu mít co těch 10 minut přes den tak mě asi manža poveze do porodnice a tam mi určitě řeknou ne??? No byla to nejhorší noc za celé těhotenství. Budu ráda, když mi někdo poradí, kdo už má porod za sebou ať vím, a ať zbytečně nejedeme do porodnice, protože někteří doktoři se taky dívají někdy jak na blázna. Mějte se zatím moc krásně.pa

Žádný výjezd do porodnice není zbytečný Leni!!! já bych tam klidně být tebou jela!!! a je fakt docela dost možný, že budeš už brzo maminka :qu:

Ahojky, já jsem začala mít bolesti, které byly intenzivní opakující se ale problém byl v tom, že byly např. 3x po 5 minutách, 5x po 3 minutách a pak 7x po 20 minutách, pak se zase skrátily a prodlužovaly apodob jak se jim to hodilo. Tentkrát jsme jely do porodnice, kde mi řekly, že to jsou poslíčci, ale když tohle byly poslíčcy, tak co budou ty pravý. Poslaly mě domů během toho dne jsme tam byla ještě asi tříkrát, no na potřetí se mě tam už nechaly a asi za 2,5 hodinky byl náš prvorozený syn na světě. Udělala bych to znova, takže neváhej a jeďte. Držím pěstičky!

ahoj, klidně může jít o začínající porod a nebo to můžou být poslíčci. Pokud ti bolesti budou trvat dále a budou pravidelné alespoň hodinku a interval mezi nima se začne zkracovat tak do porodnice určitě jeď. Prohlídnou tě a hned zjistíš jak natom jsi. Nemusíš se bát že na tebe budou divně koukat. Tak držim palečky.
Mou kamarádku takovéhle bolesti trápili 4 dny. Pokaždé jeli do porodnice a po prohlídce jela domu. Byli to poslíčci-sice pravidelné, ale nic se nedělo.

ano presne takto mi to zacalo,ale nemuzes brat ze se na tebe dr budou divat jak na blazna...vim ze je to ohrane ale lepsi zbytecne nez pozde....pokud je tam i krev, tak bys mela k dr ihned.... my sme meli v tehu prukaze dokonce napsano ze v pripade ze se objevi krev, okamzite jit do nemocnice...
mozna te poslou domu ale to nevadi, to taky zalezi na nemocnici. ja tam takto prijela a hned mi pichli plodovku a vyvolavacku..

Ahoj, vem kabelu a šupajdy do porodnice , to co popisuješ, mi začínal taky takhle můj první porod a domů už mě tedy neposlali. Jako na blázna se určitě koukat nebudou,raději dřív než pozdě. Přeji snadný prorod a drobečka v náručí :h:

Ahojky, já mám zatím porod před sebou.... ale pokud je to u tebe ten pravý začátek, tak ti moc držím palečky, ať máš rychlý a bezproblémový porod... Drž se :-)

tak kočando během dneška budeš mamina :-) frč do nemocnice a nerozmýšlej se. A kašly na to jak se na to doktoři či sestry dívají, přesně tak je lepší je 5krát otravovat než něco pokazit. Jediné co tedy ještě můžeš udělat je zavolat do nemocnice popsat svoje bolesti atd.a oni ti řeknou(já to tak udělala) pak tam pojedeš už na jisto :-) tak držím palečky

Určitě jeď! Raděj je otravovat 5x zbytečně. Od toho tam taky jsou, aby poradili. Tak držím palečky!!! :one: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka