Rámeček na foto a otisk nožičky, ručičky...

02.11.2009

Ahoj maminky, neznáte prosím nějaké internetové stránky, kde by se dal ne moc draze sehnat rámeček na fotku mimíska a otisk nožičky nebo ručičky? děkuju moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak sme to vyřešili klasickou samotvrdnoucí hmotou z papírnictví. Je to něco na způsob modelíny, takže si jí vyválíš, vyřízneš velikost aby se ti vešla do rámečku a pak jenom otiskneš ručičku nebo nožičku. A pak se to jen nechá zatvrdnout. Ani se to nemusí zapékat v troubě nebo tak něco. Tvrdne to na vzduchu. Dohromady sem pořídila max za 100 korun a to mi ještě nějaká ta tvrdnoucí hmota zbyla, stačí pořádně zabalit do igel. pytlíku a můžu jí použít kdykoli znova. Katka a Karolínka

In reply to by anička 87

hele vypada to slibne, mam uz to vyspekulirovany ;)
bud to muze byt z tvrdeho kartonu na zpusob pasparty plus nejak dozdobene nebo z keramiky, to jsem dnes zkusila vytvorit, ale bude trvat nez se to vypali a naglazuje (cca 2-3tydny)
az budu mit chvili cas (spis az o vikendu) tak udelam na ukazku tu paspartku
jo a cenove by to vyslo urcite do 150
______________________
www.fler.cz/weru-n (háčkované čepičky a jiné drobnůstky)
http://xwerux.mondozoo.com

Ahojky prodvaji rameček s fotkem miminka a vedle je hmota pro otist nožičky nebo ručičky a stoji to myslim 500,. ja jsem to puvodně chtěla koupi ale nechce se mi davat tolik peněz...pak ještě prodavají samotnou hmotu kterou si přípravíš ale bez rámečku,ta je levnějši myslim 150,-....však zadej si do vyhledavače a všechno ti vyjede :a:
---------------------------------------
Anička+Kristýnka 3.3.2009
http://Anisek1987.mondozoo.com
http://www.prckoviste.cz/kristinka

In reply to by weru.n

Na aukru mají pěkný otisk i s fotečkou myslím za 285Kč a mají na výběr z několika barev rámečků. Stačí zadat do hledání otisk a ono už ti to vyjede.Sama se chystám je koupit babičkám k vánocům.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka