Poradna ve 34.tt

02.11.2009

ahoj ženy, tak teď jsme se fakt od plic srdečně a hlasitě zasmála..sleduji "Ulici" a Hejl přišel za bedřichem -ten držel Wc prkénko v ruce a jarda mu říká:"Ahoj, můžeš odložit ten hajzl? "...no, to mě tak rozesmálo :!k: :!k: :!k: ani nevím proč, Mareček skákal v bříšku a Eliška se na mě podívaa a začala se chlamat též! :girl: :!k:
Jak sjme dopadli v poradně? jsm eDr. řekli, že jsme měli poslíčky, říkal, to je brzo, yvšetřil mě a říkal, je to OK, čípek je dobrý, dlouhý a předepsal magnézko...které mi opět nepomůže , jak to znám...dále mám málo železa, takže do konce těhu plus celé šestinedělí budu brát Maltofer..mňam ten je dobrý, čokoládkový..ne jak Aktiferrin..bléé :sick: a Mareček se má, vede se mu, je to chlap jak buk -2224g v 33+1..doufám, že se vlezem do 3500G, to by bylo ideální :one: ..dostala sjem fotečku mozkovny Marečkovy...jsou tam vidět všechny tkáně..bude to asi chytrý kluk...po mě :!k: ..takže shrnuto, je to OK. pak přijdeme za 14dní a pak už budeme chodit každý týden na monitor, už aby to bolo... ;) majte sa a piště váhu mimísků, jestli víte, díky :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to by mě taky dosti rozesmálo s tím pejskem :D :one: ..no, předevčírem Eli zalomila...doma má houpačku mezi futrama, sjme jí houpala a ona zalomila v ní, musela byt dost utahaná, normálně usla v předklonu a ještě si pochrupkávala :s: ..jsme to zapomněla vyfotit :a:

taky rozesmálo .....
Jinak mi byli včera poprvé v Krči, na Benešov jsem se vyprdla, přeci jen
z Prahy do Bene je to dálka, než sem.Skoro nic mi nedělali, jen sepisovali papíry,
tak jsem jim řekla, že mám od pátku nepravidelné stahy.Tak mě šoupli do kabinky, aby se na mě koukla dr.
Tam jsem se svlékla, a čekám, čekám, čekám, čekám, pak mi říká sestra,
asi po půl hodině, tak než pani doktorka přijde, uděláme monitor.Šla jsem na monitor,
tak mě pořád přehazovali ze zad na bok, na druhý bok, na záda pak abych si sedla a opřela se
o studenou zeď.PAk přilítla doktorka, koukla na to, podepsala a říká, dobrý, můžete domú.Hotovo.
Mám přijít zase ve čtvrtek, to už mě snad i ta doktorka prohlídne, když jsem minulý týden v pondělí byla
na špičku prstu, tak bych si zasloužila kontrolu dr. no ne ? :///:
Jinek mě nikdy nikdo neřekl, jak je malá velká, můj dr. mi vždy, když jsem se zeptala řekl míru co je v tabulkách,
i s tím "asi" takže bude asi velké překvápko.Ale co tak asi vidím, do 14dní bych měla rodit, když ne samovolně,
tak císařem.Malá se zřejmě nemíní otočit.Včera tam s námi seděla jedna pani a pak mi jeli domu a ona nastupovala
a ráno šla pod kudlu, teď si už mimíska chová........Závist :s:
Mám pocit, že byla 38tt.Já jsem 36+4, takže snad už tomám taky za pár.Chtěla bych letos napéct cukroví,
když jsem doma, musím toho využít :C]]:
Tak se držte, pohlaď bříško a pozdravuj Elinku
Papa

In reply to by JitkaB

jsme ráda, že ses na Benešov vyprdla. Snad to teď půjde mnohem lépe. taky bych hctěla napéct cukroví, nevím, jak to bude, když budu mít dost práce na novém bytě a jak s ebudu cítit fyzicky na tom..mám hrůzu z toho stěhu, bude to 17.listopadu, Ota cchce dělat novou kuchy'n, omítky, obklady,..jsem z toho na prášky a malovat dětský....mě jebne...to nedám, nebudu schopná ani okna umýt...ať se stará, vymýšlí mi peklo před porodem..ale chci napéct 5druhů, chci mít "Naše Vánoce! a ne posbírané cukroví od mamek...svoje je svoje ;) držte se holky :a:

Tak to je fajn,ze je Marecek po mamince :s: myslim tou mozkovnou :) Na ulici se taky koukam,ale zrovna mi tenhle kousek utekl :(My jdem do poradny ve ctvrtek tak taky doufam,ze bude vse ok ;)

čus matko, s váhou ti neporadim, mě jí řekl, když jsem byla ve 20tt a před porodem si ze mě dr. utahoval, že kdyby se už toník narodil, ať mu písnu, že je toník mezi námi a váži 4,8...já šla do mdlob.
to tvoje železo si musim někam napsat,, obávám se, že mě to bude taky čekat :-(
tak až ti bude Mareček chodit s "geniálníma" nápadama, tak si vzpomeň, po kom je :P

In reply to by Tesa

Tesinko, ahooj, teda pa Dr. vtipálek...ještě, že ten můj není :!k: ..se docela divím s tím železem, protože u Elišky jsem brala železo od počátku, měla sjem málo hemoglobinu a teď při druhém dítku až teď, ale počítala jsem s tím..stejhně to dítě bere z tebe , takže potřebuji dodat a v odbě kojení to bude to samé ;)

In reply to by dupkaM

nojo, vtipálek to on je...já v těhu železo nebrala, ale abych řekla pravdu, necejtim se teď moc dobře a možná bych to chybějícímu železu přičítala.
předtím jsem ho brala jenom po porodu. ale přece se nenecháme dítkama zničit ještě dřív, než se vůbec narodí. pak dostaneme sodu padární :s:

tak vpodstatě to jsou co se tyče Marečka,dobre zpravy,jenom ty se železem,ale to je pomijive,my jsme měly ve 33+0tt 2130gr,tak že v podstatě stejně.nas čeka zitra monitor

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky