Váš názor

02.11.2009

Ahoj maminky! Moc Vás prosim o Váš názor. Mám 3měsíčního chlapečka je to zlaty mimčo jen máme trápení s jídlem. Jed ale stále málo ale za to častěji, doktor mo řek at se vykašlu na tabulky a dávám mu podle potřeby(sme na Sunaru) že kdyby mu něco bylo nebuse se smat a řáit. Jenže poslední 4 dny nechce jíst vubec, podaří se mi třikrát za den do něj nacpat alespon 150ml ale směje se a viditelně mu nic nechybí. Já nevim :-( co už je hranice?

Kliknutím vložíte smajlíky:

My to máme jako na houpačce od narození, chce nechce chce nechce .... Je mu skoro 9 měs a váží něco málo přes 7kg. Dělala jsem si vrásky, ale už ne, je čilý, spokojený. Jen pořád baští v noci, ale to jsem ráda, jindy totiž nemá čas :00:

Lištička Kačka + Matýsek

čajíkmu dávám ten má rad a vždy si ho dá. jinak do te dsme přibírali,váží 6kg. A kdy myslíte že už bych to měla nějak řešit?

In reply to by Monsov

Tak když si čajík dá, tak že jinak zrovna moc nepapá snad ! je v pohodě. Řešila bych to kdyby nepřibíral, či hubl !
Byl třeba hoodně spavý !Uvidíš ! Ty mamky co kojí, taky neví, kolik jim prckové vypijí !

ahoj, vůbec bych se toho nebála že jí méně. Jak píšeš tak předtím jedl často a teď si dává pauzu. Hlavně ho nenuť. Dej mu i čajík a zkus změnit přchuť-značku mlíčka. Když bude spokojenej tak můžeš být spokojená i ty. Uvidíš na další kontrole. Kdyby ubyl na váze tak bys to musela řešit, ale myslim si že to nehrozí :a:

Ahoj, já myslím, že má ted prostě jen období, kdy nechce papat..Neboj, kdyby měl hlad, tak by si určitě dal..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky