Rýma

02.11.2009

Ahojky holky, tak na nás přišla rýmečka, malá bobek v noci spala uplně neklidně a já jsem jen odsávala a odsávala.
má rýmečku a hodně kýcha, kašle ale maličko od rana sjem ji slyšela jen jednou, co myslite nevím jestli raději zajít k dr.? Teplotu nemá, ted spinka už hodinu a půl.
nevíte jestli jsou nějake kapky nebo něco na tu rýmečku?

pozor na to odsávání, čím více se bude sliznice vysušovat tak bude podporovat tvorbu hlenu...raději používej i sprejík nebo kapky před odsáváním (Libenar, Physiomer apod.)
my máme rýmečku už taky týden...je toho teď hodně, byli jsme i u Dr - s jinou věcí a koukala na tu rýmku, má prý fousek růžovou sliznici v krčku, ale nic hrozného - teplotu nemáme...
jo taky je do bré na noc zvlhčit vzduch - já mám na topení odpařovače a kapu tam kapku vonného olejíčku 31 bylin od Justu...je to krásně mentolové

Ahojky,
my máme rýmu už asi 3 týdny a kašel přes týden. K dr. jsem radši šla, protože kašlal hodně, teď už je to lepší. Dostaly jsme sirup a do nosánku už asi třetí kapky, protože máme tzv. zadní rýmu a nemůžeme se toho zbavit. Teď do nosánku máme Nasivin a vypadá to slibně, tak uvidíme. Pokud se ti to nebude zdát, tak k dr. radši zajdi, nic za to nedáš. :a:

Ahojky,
my už máme rýmu přes týden:-( , ale hodně nám pomáhají kapky LIBENAR. Kápnu, nechám působit a pak odsaji.Teplotu nemá, u Dr. jsme nebyli. Dobré je podložit postýlku, aby měla hlavičku výš a lépe se jí dýchalo. Musíte to vydržet, obě, je to nepříjemné:-(, držte se, pa ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka