Hurááá NT+ vyšetření dopadlo výborně

02.11.2009

Holky, tak sem nadšená před chvilkou nám volala paní doktorka z Brna že testy NT+ jsou v naprostém pořádku a že nám gratuluje.. :\x: Dokonce sem to radostí aji obrečela.. :§) Nedá se to popsat ten dobrý pocit že konečně na třetí pokus už by to moje těhotenství snad mohlo dopadnout dobře a že toho drobka donosím až do konce.. :s: Samou radostí sem si na Aukru objednala Angelsounds.. :qu: Tak zatím pa a ať ste všechny šťastné tak jak já teď.. :\/|:

tak to je super zpráva,to byl veliký kámen,co ti spadl ze srdce,viď? Tak teď už jen si užívat a dotáhnout do zdárného konce. Moc gratuluju,ahoj :a:

Ahojky já říkala že to dobře dopadne :k: , jsem ráda i za tebe, vím jaký to je pocit, také jsem si ho minulý týden prožila, vše nej a raduj se :°O°:

In reply to by jane.p

Je to vyšetření které se normálně dělá až ve dvacátém týdnu, ale můžeš se rozhodnout a tím pádem teda taky si ho zaplatit-stojí 1450 kč už v 11-13 týdnu.. Je dokonce prý i přesnější než v tom dvacátém a dělá se ultrazvuk a berou krev na odhalení vrozených vad (Downův syndrom atd..)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky