40+0 a zítra termín porodu

02.11.2009

Ahoj holky :{~{: tak jsem se po 280 dnech a 10lunárních měsících ocitla i JÁ ve 40tt a ve velkém očekávání příchodu na svět mé :°O°: lásky.Nevím jak bych zaznamenala do deníčku celý tento dlouhý čas (ač nyní se zdá strašně krátký),neboť mě dáte jistě za pravdu,že to schrnout prostě nejde.Celou tu dobu od první registrace a článku zde,kdy jsme byli na samém počátku 11tt a netušili,co vše nás čeká za radosti i starosti,smích i pláč,emoce a hormóny jsme jen doufali v to ,že se dočkáme tohoto týdne.Nyní už vím,že zanedlouho budu maminkou mého srdíčka :h: Amálky v bříšku.Už každým dnem se těšíme na to ,až jí spatříme a přitisknem si jí k sobě a nikdy,nikdy už jí nepustíme.Moje nálady jsou už jen pozitivní s ohromnou lehkostí nad očekáváním...je to tak ,těším se neskutečně moc,nelze to popsat je to jako obrovská koule nádherných pocitů,které se derou z mého těla navenek a křičí komu tu energii, tu obrovskou lásku máme dát-holky já se asi zblázním tak moc tu naší cácorku,uzlíček malinkatý :\r/ miluji,že jí asi umačkám až na nás vykoukne.........a tak jsme propluly s Amálinkou do samého konce těhotenství a teď už ,,jen"musíme zvládnout tu konečnou extázi v podobě porodu.....držte mě prstíky ať to zvládnu a té své lásky,prvorozené holčičky :girl: se dočkám a až jí budu mít vykřičím to do celého světa :h: ........Krásný týden holky

Ivi, celá naše rodina Ti přejeme, aby jsi se už taky dočkala. Je to to nejkrásnější na světě :h: :h: :h:

se slzou na líčku Ti přeju ať se spolu máte jenom dobře,......určitě si to zasloužíte,.....(a tiše závidím,.....nám těch 10 dní ale taky brzo uteče)

Ahoj, vím že už máš brzy rodit a čekala jsem až něco napíšeš. Budu držet pěsti a doufám, že příští příspěvek budou už fotky Amálky. :a:

beruško... napsala jsi to náádherně!!! :\r/ Mooc na Tebe a Amálku s Dominičkem myslíme, přejeme ať porod proběhne bez komplikací a rychle a budeme tu netrpělivě čekat a těšit se na vás... :\/|:

Ahojky Timinko, napsala jsi to překrásně, úplně se mi derou slzičky do očí dojetím.. :c:
Já mám ještě +- 4týdny čas, ale budeme na Tebe myslet a těšit se na první fotečky Vaší princezničky.
Držíme palečky, ať porod zvládneš v pohodě a moc Tě to nebolí (a když bude) tak ten uzlíček vytvořen z Vaší lásky za tu bolest stát určitě bude.. Tak páá a držíme palečky. :one: :one: :one: Hanka a Viktorka :|P:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky