Televize a miminko

02.11.2009

Ahojky holky chtela jsem se zeptat, kde nechavate spat vase miminka?? ja vetsinou v postylce, maly spinka krasne. Ale mame kosik, a chtela bych mit maleho u sebe v obyvaku. On spinka, myslite, ze muze byt zapnuta televize?? jako nevadi mu to nejak ve vyvoji nebo tak neco?? hraje potichu. Dik :)

nevadí my máme 2+1 a spíme v obyváku i smalým a telka je puštěná pořád...samo,že neřve,ale je tak zvyklý usne i když je ticho nebo hraje telka je mu to jedno ;)

ahojky myslím že to vadit nebude já měla své děti taky v obýváku a zvykli si na hluk a moje neteř je zvyklá na klit takže se při každém šustnutí zbudila takže jsem ráda že jsem své dětičky naučila spát v hluku né moc ale stačí mít puštěnou televizi ale né aby zase řvala.

Ahojky tak můj názor je ten že když dítě naučíš spát potichu tak se probudí u každého zavrzání nebo prdnutí :///: :s: normálně měj puštěnou televizi nahlas ne aby řvala ale prostě aby bylo zvyklé spinkat v normálu :one: pak to je mazec když ho uspíš a po špičkách chodit okolo ://: :00: :a:

Já myslím,že nevadí,když ti ta televize vyloženě neřve.Já malého taky mívám v obyváku a vůbec mu to nevadí,že nám tu hraje televize.Aspoň bude zvyklý na nějaký menší hluk,a bude to potom lépe snášet,ten panelákový šrumec. :a: :a: :a:

já viděla pořad, ve kterém říkali, že to mimčo ruší,ale spíš ty obrázky a to světlo z televize. Takže by asi bylo lepší, aby na televizi nevidělo, jinak si myslím, že když to vyloženě neřve, tak to nevadí, já bych si ho tam klidně vzala

To víš, že mu to nevadí. Když si vzpomenu na přítelovu tetu před rokem jak se malý narodil v jakém kraválu spokojeně chrupkal. Přestavovali barák a tak vrtačka jela snad pořád, a vůbec ho to nijak nerozhodilo. Takže si myslím, že televize puštěná potichu mu vadit nemůže.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka