+++ZAMRAZUJETE JÍDLO A V ČEM???+++

02.11.2009

AHOJ HOLKY. :a:
UŽ JSTE MI BEZVA PORADILY CO VAŘÍTE SVÝM BROUČKŮM :$}: OD 6. MĚSÍCE A TEĎ BYCH JEŠTĚ POTŘEBOVALA PORADIT JESTLI TY POLÍVČIČKY ATD. TAKY ZAMRAZUJETE A V ČEM???
A TAKY BYCH SE CHTĚLA ZEPTAT JESTLI MÁTE NĚJAKÝ SPECIÁLNÍ MIXER??? MÁM KLASICKÝ MIXÉR, ALE ASI JE MOC VELKÝ, TO MALÉ MNOŽSTVÍ NEROZMIXUJE JEN SE S NÍM ZAMAŽE. NAŠLA JSEM MINIXER OD AVENTU. NEMÁTE HO NĚKTERÁ???

DÍKY MOC!!! VĚŘÍM, ŽE MI JAKO VŽDY SKVĚLE PORADÍTE!!!

CO BYCH SI BEZ VÁS POČALA!!!

PAPAPA RADKA A SANDŘIČKA :a: :a:

:+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

já zatím nepřikrmuju, ale už mám nastudováno :s:
pro začínající přikrmovač, co sní jen pár lžiček se zamrazuje v platýčkách od bonboniéry. Pro jedlíky dáš do hrnku pytlík, naliješ příkrm zamrazíš, pak z hrnku vytáhneš a zauzluješ. A do hrnku si uděláš kafíčko :-)
:a:

In reply to by Dejmalka

To je bezva nápad! Hlavně s tím kafíčkem, těch teď spořádám docela dost, abych se udržela naživu! A čokoláda to jistí, takže platíčka od bonboniéry se určitě najdou.
Díky! :\x:
Radka

In reply to by Dejmalka

To je bezva nápad! Hlavně s tím kafíčkem, těch teď spořádám docela dost, abych se udržela naživu! A čokoláda to jistí, takže platíčka od bonboniéry se určitě najdou.
Díky! :\x:
Radka

dělám stejně jako Myša. Vždy vyndáš kolik kostek čeho chceš. mám tak zeleninu i masíčko. Polívčičky bych dala třeba do skleniček jen nesmí být úplně plné nebo prasknou.
A já mám ponorný mixer a stačí. Je i s nádobkou. pa pa

Ahoj, určitě polívky mrazim. v kelímkách od jogurtů a když dojdou kelímky a dělám třeba dušenou mrkev s bramborem a kuřecím, tak to dám do igelit sáčků a v nich zamrazím :s: mixer mám ten na koktejly nebo na co to je, je dobrej, průměr ty hlavz je tak 5 cm, víc ne.

Ahoj, tak já jsem si koupila takové ty tvořítka na výrobu ledu a tam to dám, zamrazím to a pak vytáhnu kostky a dám je do sáčku. Pak jednoduše, když je potřebuju vytáhnu tolik kostek kolik potřebuju, popřípadě můžu vytáhnout 2 kostky mrkve a smíchat je s 2 kostkama něčím jiným.
Speciální mixér nemám, taky se mi obtížně dělají menší porce. Proto to vždy udělám vě větším a zamrazím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka