POMOC-PRDIKY-KDY TO PREJDE????

02.11.2009

Ahoj, holky prosím Vás o pomoc.Každý den se opakuje ten sami scenar, od predposledního krmeni v tech 16h malá breci, kroutí se a nejde vubec utisit az do koupaní, pak se nahamá a krásne usne a v noci krásne spinka.Jen se vzbudi na krmeni.Dopoledne a odpoledne, to pobrekavani celkem jde.Ale od tech 16h to je hrozny.Prosím Vás, kdy to skončí?Jinak na ty prdiky zkouseli jsme uz uplne vsechno.Pres nahrivani briska,ruzne kapicky, cviceni az po já nevim co.Uz jsme s pritelem uplne vyrizeny a uz se taky jenom porad kvuli tomu hadame.Leze nam to uz na mozek :\\:

Kliknutím vložíte smajlíky:

U nás se bolení bříška vždy projevovalo hlavně v podvečer...přes den ok...V tu chvíli pomáhaly hlavně obkládky, vibrovací lehátko a zvuky - déšť, fén, vysavač - to dceru uklidňovalo.

Pravidelně jsme kapali s každým kojením Espumisan a bylo to den ode dne lepší.

:one: 

My jsme měli prdíky tak do 2 měsíce..cca...dávali jsme pravidelně před každým kojením Espumisan kapky a zařadili pohyb - přitahování nožiček, klubíčkování, dávání na bříško a prdíky šly pak pěkně ven. Chvilku to trvá, než se trávení miminek zaběhne :-/

Bohužel je to jak psaly holky, buďte šťastní, že spinká v noci ... i když chápu, že pláč miminka rodiče velmi stresuje. Matýsek plakal hodně moc, kvůli prdíkům, adaptaci a že nemohl pořádně spinkat. Bude mu 9 měs a někdy v noci bojujeme s prdíky doteď, když mu udělám něco "špatného".
Jinak si myslím, že u vás je to spíš takový ten předvečerní stres, musí se vyrovnat se vším, co prožila za den.

Lištička Kačka + Matýsek

Ahojky,
úplně chápu, jak vám je, malýho trápily prdíky taky dlouho. Zkoušeli jsme všechno možný a doufali, že kolem 3. měsíce to přejde, stejně nic nezabralo a my si museli ještě pár měsíců počkat, než se to zlepší. Až se malá začne víc hýbat a zajímat o okolí, bude to den ode dne lepší a lepší :) Vydržte!

Tak s prdíkama já my si užili opravdu hooodně....Čekala jsem taky do toho třetího zlomového měsíce a nic,přešlo nás to ve 4,5 měsících.Vím,co to je a my zkoušeli aky všechno a nepomohlo nic, jen ten čas,který musel asi uplynout.....

ahoj, nechci tě děsit ale náš malej má prdíky pořád a je mu 10 měsíců, je to někdy opravdu na hlavu...

ahoj, nechci tě děsit ale náš malej má prdíky pořád a je mu 10 měsíců, je to někdy opravdu na hlavu...

u nás to trvalo necelé tři měsíce. Hodně pokládejte mimi na bříško my ji pořád nosili na rameni přehozenou. A nechávejte ji pořádně vykopat když je nahatá. Vím že je to děs. Já odpočítávala týdny a naštěstí před třetím bylo po problému. Jak se začala víc hýbat, tak to bylo ok.

Ahojky :-)
ty prdíky mě mrzí. Mám 6,5 měsíců starého chlapečka a přestalo to tak cca před měsícem. Hodně nám pomohla metoda míčkování bříška. Je to opravdu skvělé.. Taky nám kapky zabraly na "chvíli" a pak stejně nic.. Já myslela, že po 3M bude konec a nic.. :-(.. Nejím pečivo (žádné), cibuli, česnek, kedluben, květák, kořeněné apod. Ale to asi znáš.. Odkaz na míčkování: www.mickovani.wz.cz

Držím pěstě, aby vám to zabralo a malé bylo lépe.. Ještě mě napadá, dávali jsme i teplejší koupele a občas se povedlo, že se vykadil i do vany.. Je to hrozně, jak ti malí drobci mají takové bolení.. Hlavně pevné nervy..

Janča a Sebastian

In reply to by kkjanicka

Dekuji za odpoved, i kdyz me moc nepotesila :( , tak jsem se porad uklidnovala tim, ze to po 3 mesich prejde a bude nam 11 tydnu a prijde mi to jeste horsi.my jsme na Nutrilonu.Zkouseli jsme i Nutrilon Comporf a prijde mi to porad stejne.Mamka mi porad rika, at jsem rada, ze mi v noci spi, jenze tohle breceni a ta bezmoc je hrozna, kdyz nemuzu pomoct.Chtela bych zazit jeden den, bez toho breceni a krouceni a aby to byl zase ten nas smisek. :s:

In reply to by mucy1

Já vím, taky mě netěšilo, když jsem to psala.. Taky jsem si říkala, ještě týden a už bude konec a pořád nic.. Občas horší, občas lepší.. Taky mi přes noc spal, ale přes den to byla bojovka a občas jsem "odpadla" s ním... Já teda kojím, ale ono je to asi jedno.. Prostě když je to má trápit, tak je to trápí.. Taky jsme z toho byli s přítelem nešťastní, hlavně když, jak píšeš, nemůžeš pomoct, ale to míčkování bylo takové nejúspěšnější.. Takže ti s tím UM moc neporadím, bohužel.. Ještě vím, že občas se používají ty rektální trubičky či teploměr, já se bála, tak jsem to nezkoušela.. Držím pěstě, aby míčkování pomohlo a bylo lépe.. A hlavně aby vám takovéhle bolesti skončily a bylo to :-).. Mějte se a držte se..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka