čajík

02.11.2009

Maminky, odkdy se plně kojeným miminkům může dávat čajík?A popřípadě jaký??
A jaké máte zkušenosti se sab kapičkami?Zdá se mi, že moc nefungují. Zkoušeli jste někdo nějaké jiné?Moc děkuji :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, tak my jsme zavedli od dvou tydnu cajik - fenyklovy granulovany normalne flaskou, trapili nas prdiky, a nemuzu si ho vynachvalit. Kapky byli uplne na nic :a:

Ahoj, my dávali čajík od 6.týdne, ale jen ve velkých vedrech v létě.. Pak jsme přešli jen na vodu. Na čajíku máš napsalé od kolika týdnů je, ale příjde mi to v zimě zbytečné..

Na prdíky se nám osvědčil BabyCalm, Sabík ja na nic..

Ahoj, já dávala tekutiny až se zavedením příkrmů, ale stejně je malej ze začátku vůbec nechtěl. Ale začít můžeš kdykoliv, je to jen na tobě. Sabky nám moc nepomáhaly, kupovala jsem a vlastně pořád kupuji BabyCalm, když nebyly tyhle, koupila jsem Sabky a Pupíka na masírování bříška, to pomáhalo hezky. Co nás ale vytáhlo z prdíků a zácpy, byla až probiotika. Kuouji Laktobacílky baby, jsou pro děti od 1 měsíce. Baby Calm totiž zabíraly do tří měsíců, tak už na to taky moc nestačily, ale co dávám probitika, tak už kapičky skoro nedávám.

pokud kojíš, není nutné "ani se nedoporučuje" dávat jakékoli jiné tekutiny včetně čaje. Mateřské mléko se skládá z 80% vody. Existuje přední a zadní mlíčko, toho předního se dítě napije a to zadní mlíčko dítě zasytí.

Co se týče kapiček SabSimplex, tak s těmi moc dobré zkušenosti nemám, řekla bych, že to po nich bylo ještě o hoooodně horší, nedávám nic a jsme v pohodě, jen si občas zacvičíme nožičkami.

Ahoj já plně kojím malému je 8 týdnů a zhruba od 6 týdne dávám čajík fenyklový od hippu malej měl totiž koliky nezabíralo vůbec nic ani kapičky ani to že jsem si dával pozor na stravu a pila jsem sama fenykl a tak mi hodně lidí doporučilo ať dám čajík přímo jemu, a od té doby co mu ho dávám tak se mi dobře vyprdí,a k prsu chce pořád stejně ale je pravda že už i poslední týden dávám na noc nutrilon protože malej už asi 4 týdny pořád papá zhruba co půl hodiny hodinu a je naprosto vysilující a i přes to všechno k prsu chce pořád. Takže jak říkám já dělej naprosto všechno podle sebe,co vyhovuje tobě.Jinak toho čaje za den dám tak 30-40ml a to stačí aby mu to pomohlo.

pokud kojíš tak čajík bude stačit až od půl roku až začnete přikrmovat. Nebo mě Dr. doporučila spíš začít vodou.
Na každé mimi zabírá na bolení bříška něco jiného. Ještě je babycalm. Ty si tu chválí více. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka