páteční verdikt

02.11.2009

Ahojky holky,tak jsme se před chvílí vrátili z nemocnice.Vypadá to na císaře,kvůli úzké pánvi a kvůli injekcím co si píchám.V pátek jedeme na další monitor a řeknou mi verdikt,takže je možný,že už v pondělí budeme mít našeho Lukáška u sebe. :qu:

Tak to je supeeeeeer,drzime palecky at uz vas pekne vezmou a mate vse zasebou :°O°: Drzime palecky a tesime se na fotecku Lukaska :a:

Dášenko :$$: co to tady čtu... to je fakt mazeeeeeeeeeeeeeeeeec!!!! Už v pondělí.... :\x: :||): Kočko, drž se a v pátek budemem netrpělivě čekat na zprávičky...

no to je mazec teda!!! :jawdrop: tak ty budeš mít Lukáška už za chvíli u sebe!! jééé, ty se máš! a myslím si, že císař bude pro oba lepší... budu na vás oba moc moc myslet! a těšit se na další zprávy :ww:

In reply to by Lenis

Léňo no snad to vydrží,protože tim jak mi pořád říkali,že půjducísařem,pak zase normálně a teď zase císař,tak mám v hlavě zmatek,a nějak mi nic nedochází.No uvidíme ve čtvrtek,třeba půjdu na sál v pátek..kéééž by

Dáši ty jooo to je mazec fakt! To si užívej poslední dny s bříškem a brzy budeš mít Lukáška u sebe jako ostatní LPčka moooc závidím ale vím že se taky dočkám. Tak se sebe dávej pozor joooo

Jo a Dáši jak ti přišli na to že máš úzkou pánev?

Ahoj Dáši,tak to je mazec...tiše závidím :) no tak to už se mooooc těším na fotečky...jůůůů no to je božíííííí :)

No ne, dasi, to je super. Ja uz bych ani nemohla spat, jak bych se tesila. Ty se mas. Tak ti budem s nasi Valinkou drzet palecky, at mas chlapecka brzy u sebe... :qu: :\x:

In reply to by verca

děkuju Verčo,no já taky už nemyslim na nic jinýho.Celou dobu mi říkali,že budu rodit císařem,pak zase,že normálně a dneska mi zase jinej doktor řekl,že spíš císařem,ale že se rozhodne ve čt nebo v pátek.Každopádně jedno je jistý,nechtějí mě nechat až do 40tt.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky Nikčo,to já měla taky.Ráno mi volala sestřička,že doktor marodí,tak zítra monitor odpadá,že mám prej zavolat do nemocnice,tam mi řekli,že mám dorazit dneska a tak jsme jeli.Byla tam Mihoková,ale prej mě vyšetří až ve čt nebo v pátek,záleží kdy se mi prej chce,no asi pojedeme už ve čt,ať víme na čem jsme.Každopádně už se těším,ať už mi řeknou cokoliv.PA mi řekla,že si myslí,že mě už dýl nenechají a Lukynku vyndají.Nooo to jsem zvědavá.Kdy jdeš Ty?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ještě pořád KP?já měla dneska asi 10 kontrakcí na monitoru,až se PA divila...hele dneska ve čt a v pá slouží Mihoková,tak toho musíme využít,ne?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka