krém proti striím

02.11.2009

holky, máte nějaký osvědčený krém proti striím? já mám teď Elastin Q, ale objevily se mi na stehnech drobný červený žilky, asi strie (teda jestli to nejsou jen prasklý povrchový žilky, nevim, jak to poznat). je fakt, že se nemažu 2x, ale jen 1x denně. Hmmm. :$$:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj já celé těhu mazala bříško, prsa a boky ElastiQ, a nemám nikde ani čárku :one: ale prý je to hodně záležitost dědičnosti..Zkoušela jsem i olej z DM, ale ten mi tak smrděl, že jsem ho nakonec věnovala kamarádce. Takže ElastiQ!!! :\x:

Mně teda břicho roste docela dost - myslim, používám Babylove proti striim z DM za par korun a uatim strie ani jedna, je to takove "hutnejší", je to spíš masažní krem, takže se nadřu, než to rozpatlám, ale zatim to funguje.

Ahoj podle svých zkušeností mohu doporučit elasti-Q používala jsem ho od samého začátku mazala jsem se 2x denně a ani jediná strie.Těch výrobků je víc to co jsem používala je přímo Prevence proti vzniku strií a stojí kolem 150kč a mě to vydrželo zhruba měsíc.Mě to vyhovovalo hlavně v tom že jsem se namazala pokožka byla krásně vláčná,ale přesto jsem vůbec necítila že jsem namazaná.ale to vyhovovalo mě zkus a uvidíš. :a:

Ahojda, já už od začátku používám indulonu univerzal u modrou a jsem 28.t. a zatim nic , mažu se ráno a večer.Myslim si že je dobrá, vyzkoušela jsem toho úplně ze začátku hodně ale nejlíp mi sedla indulona, krásně promastí , voní a zůstane kůže pružná a zároveň hned nevyschne.Jen teď mě začíná rychle růst bříško tak 2x do týdne mažu 3x denně a pohodička.A mažu stim i poprsí a stehna.

já používala taky Elasti Q, pomohl mi suprově, i když zadek jsem si zapomněla mazat, tak tam strie trochu mám... Mazala jsem se 1x denně, 2x denně ke konci těhu. Ale strie jsou hodně dědičný, někdo se může mazat pořád a stejně je má... Bohužel nevím, jak bych ti je popsala. Pa pa :a:

In reply to by alcerka

možná se zkusim hecnout a mazat 2x denně, to by mohlo pomoct. Za těhu jsem zatim přibrala asi 3 kila, ale pár měsíců před tím jsem nějak hodně zhubla, takže od června mám nahoře 6 kilo, tak to bude asi taky tím. Jj, ale cejtim se výborně, takže budu mazat a mazat, ať se za mě caparti pak nemuseji stydět :///:

já používám bonellu forte a ještě masíruju lufou, jsem 22tt, čekám dvojčata, břicho mám už jako balon a musim zaťukat, zatim nemám nic.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka