dnešní kontrola......

02.11.2009

ahojky,tak se hlásím po dnešní kontrole,je to snad poprvé co jsem z ordinace odcházela s dobrým pocitem a usměvem na rtu.... :///: měla bych být 9tt,ale podle velikosti mimiska jsem 7tt,ale pan doktor mě ujistil že je vše v pořádku,dokonce šel prďolka vidět na sonu už přes bříško,srdíčko bije krásně....tak co víc si přát :\x: :\x: :\x: na kontrolu 23.11..........jen nám nevyšli dobře výsledky na toxoplasmosu,dvakrát kontrolní odběry a dvakrát špatné,nemám prý skoro žádné protilátky,takže velkého majzla ať to nechytnu ://: takže celé těhu budu pod kontrolou,kvůli toxoplasmozy a kvůli krvi(já negativní a manžel pozitivní)....tak pohlaďte pupíky a opatrujte se :a:

Ty ale lekas...ty tvoje nazvy tech temat...jednou me z nich klepne pepka. ja se uz lekla ze se neco stalo kdyz tam mas tolik tecek:) Je to super ze je miminko v pohode, ja mela mimi taky posledne o neco mensi a na kontrolu jdu az pristi tyden tak jsem taky zvedava jak to dopadne. A kde mas fotecku?

In reply to by cristalina

je tak to je sranda co udělá pár teček :///: fotečku nemám,dostala sem jednu jak sem tam byla potvdit těhu,tak na další kontrole si řeknu o další,až mimísek trošku víc povyroste :\x: tak ať ti to příští týden dobře dopadne :one:

To je bezva :one:
Už jsem si říkala, jak to s vámi vypadá, že jste dlouho nedali vědět.
Srdíčko bije, to je paráda :h: :h: :qu:
A s kočičkama se budeš muset trošku poprat, aby ti nelezly do prádla a k jídlu (toxop. se dostane do těla přes jakoukoli sliznici). Když si dáš majzla, budeš dobrá :cc):

Ahoj Zando, tak to je skvely, ze takhle prospivate, i kdyz jste mensi o dva tydny, neboj, mimisek to jsite dozene, urco to bude v poradku :one: s tou toxoplasmozou, z te mam taky trosku strach, mame doma kocicku, uz je starsi a dnes dopoledne jsem furt procitala na netu, co a jak..jaka jsou rizika, ceho se vyvarovat..vlastne ji muzem chytit kdykoli, ale ty parazity si nejvic smlsnou tam, kde se rychleji deli bunky, coz je plod tehotne zeny...ale snad je ta pravdepodobnost minimalni, pac bychom museli prijit do styku s fekaliemi a to ustne...ackoli zas nevim, co znamenaji presne ty Tve vysledky, v tom uz znala bohuzel nejsem :-( snad to bude v poradku..co se tyce krve, jak se to muze projevit? kdyz mate kazdy jinou skupinu? ja ani nevim, co mam za faktor, mamka mi to jiste uz rikala, ale zapominam to, jsem ostuda..ale Dr mi to rekne, to mi je jasny..tak drzim palecky, at je vse v nejlepsim poradku :h: my jdem ve stredu :c:

______________________________
http://picasaweb.google.cz/marsyvar

In reply to by Marsseilka

nevím vůbec jak velké je riziko nákazy,ale budu si dávat majzla,jak nejvíc to půjde....jinak na krev už tady odpověď máš,tak to nemusím psát znovu :///: ale neboj,většinou má každý pozitivní,určo budeš mít taky,jen já musím mít vždycky něco extra :n: tak se opatruj a těším se na středeční hlášení :a:

In reply to by zanettkra

Coz to je jasne, taky si davam radeji majzla a vic se meju, po kazdem pohlazeni kocky si jdu umyt ruce..snad to staci k tomu, abychom tohle nemusely prodelavat...snad to budes mit tedy taky oki :-) a s tou krvi drzim palec, ja fakt nevim, co mam za skupinu a jdu hned volat mamce, zda to vi...ma sest deti, tak tezko rict, zda si to u vsech pamatuje...ale aspon o tom vim vic, coz je fajn..drz se a dekuji za info :-) :c: zitra se budu hlasit ;-)

______________________________
http://picasaweb.google.cz/marsyvar

In reply to by Marsseilka

jestli ti muzu odpovedet i ja, ;) tak s tou kri to j tak,ze v tehu ti vezmou krev a pokud zjisti,ze mas - jako treba ja kdyz mam B-,tak myslim,ze celkem 3x a mozna vic ti budou brat krev opet zda se ti netvori protilatky,protoze pokud ma tve miminko v brisku treba krev jako muj syn B+ a pokud se spoji ma krev s jeho krvi,tak moje telo zacne tvorit proti malemu v brisku protilatky a me telo udela vse proto,aby plod znicilo,ale problem to nebyva u prvniho ditete,ale spise u dalsich tehotenstvi.Pokud se ma krev spojila s krvi meho syna a to se deje casto treba pri porodu,tak vezmou malemu krev a u nas prave zjistili,ze syn ma B+ a do 72hodin mi pichli latku zvanou Partobulin,aby se v mem telo netvorily protilatky pro pripadne pristi tehotenstvi pokud bych mela dite opet s krvi + a pokud bych injekci po porodu nedostala,tak by to mohlo byt spatne a moje telo by pri pripadnem dalsim tehu mohlo i plod znicit a zena potrati prave kvuli nasi neslucitelne krvi.Zen s krvi - je v republice pry 10%,takze smula,ze tam patrim i ja.Marsicku,ty se v tehu moc opatruj a te toxopl.se neboj a jen si vice pohlidej ty kocicky,ktere pry toxu radi roznasi,ale neboj,mam spoustu kamosek co maji kocky a nic a vse ok a jen je dulezitejsi vetsi hyiena.. S tou krv je to zajimave,protoze pokud by to treba bylo u me opacne a ja mela B+ a syn B-,tak to je v poho:a:

In reply to by siska333

Ahojky, tak to je parada, jak jsi mi to vysvetlila..o tom jsem fakt jeste necetla..clovek se furt necemu uci a stale se vzdelava...takze jsem zas o to vic chytrejsi :one: dekuji :k: jdu volat mamine, zda si pamatuje mou skupinu, abych byla klidnejsi, i kdyz vim, ze ji dr taky bude zkoumat, to je mi jasne, ale nevydrzim cekat...U Tebe klobouk dolu, jak jste to teda zvladli, jesteze existuji uz ty latky, ktere tomu pomohou :one: Buhvi, co bude u nas...treba budem bojovat zase s jinymi vecmi, tak nejak se na to radeji pripravuju, abych nebyla zaskocena ;-) S kockama se hlidam, stale se meju, jsem ostrazita, snad to bude stacit k tomu, abychom se toxopl.vyhli :-)

______________________________
http://picasaweb.google.cz/marsyvar

In reply to by Marsseilka

kdyz se to tak vezme,tak clovek porad s necim bojuje :) a muj manza na to vzdycky rika,ze tu nejsme od toho,abychom se flakali :///: -chytrak jeden ;) Jak uz bylo psano vyse,tak vetsina lidi ma opravdu skupinu + a je jen 10%naroda,kteri maji krevni skupinu- a zvlast u zeny je to problem,ale dneska se to vsechno uz tak dobre podchycuje,ze by to nemel byt ani v dnesni dobe problem.Cetla jsem,ze v drivejsich dbach zny s krvi jako treba ja B- casto sve deti potracely,ale dneska uz je eda na takove urovni,ze ti pichnou injekci a melo by to byt dobre,ale je treba si to hlidat.cetla jsem nedavno o jedne zoufale pani,ktera je take RH-,jeji dve deti +,pak mela potrat a zapomneli ji doktori pichnout prave tuto latku s Antiglobulinem,aby se ty protiatky netvorily a jelikoz injekci nedostala,tak jei telo okamzit vytvorilo neskutecne mnozstvi protilatek a nyni je opet tehotna a je zoufa a doktori ji naznauji,ze to asi dobre nedopadne.Nemocnice se ji omlouva za tu chybu,ale co z toho,ze? :( Radeji si vsichni hlidejme sve zdravi osobne.Je to ale jak sama rikas a na cloveka v tehu muze kdykoliv vybafnout cokoliv.spatna krev,spatne vysledky toho a noho a je to nekonecny kolotoc strachu,ale musime verit,ze sechno bude dobry. :) Jinak v tehu ti casem budou brat krev automaticky,ale uvidis,ze budes mit + ;) Jsem se nejak rozkecala,tak se nezlob :) Mej se s miminkem v brisku krasne!! :a:

In reply to by siska333

Ahojik, to je v pohode, me dlouhe clanky vuuubec nevadi :h:
Mas pravdu a vsem s Tebou souhlasim :one: je toho moc, ale clovek by si nemel nic pripoustet, pac, jak to tak pak byva, akorat si neco privola... :-( takze si budem sve zdravicko hlidat a vse bude oki...jeste jsem mamce nevolala, ale udelam to, abych mela klid, nez se na ty odbery krve u me dostane...jinak te pani je mi fakt lito, chuderka...je to smutne :-( treba jeste neco udelaji a zachrani ji maleho mimiska..snad ano...ale i tak, prosla si tezkymi chvilemi, co prosla, prochazi, ze :-( tak ji budu moooc drzet palce :c: :h: :k:

______________________________
http://picasaweb.google.cz/marsyvar

In reply to by siska333

Když bys ty byla B+ a syn B-, tak by sis neudělala protilátky proti jeho krvi ;)
To plus znamená, že máš na povrchu buněk jednu konkrétní bílkovinu (+ jako že tam je) a syn jí nemá (-jako že tam není). Proto si tvůj imunitní systém nemá proti čemu vytvářet protilátky, to by musel jít sám proti sobě a to by byl hloupej :///:

Ahoj Zanetko, tak to jsou ty nejlepsi zpravy. Tak se i s prdolou hezky opatrujte a uzivejte si ted jen to hezke :\x: :\x:

tak to je super,ze je malicke v poradku a tu toxo.si pohlidas a bude to ok,neboj a s tou krvi si te pohlidaji a jestli je o tve rvni tehu,tak poporodu si rcite pohlidej,aby ti pichli antiglubulin.Ja mam taky b-,manzel i syn+,po porodu jsem dostala Partobulin ,takze u prvniho tehu dobry,ale problem byva u druheho tehu,takze mam ted obavy,ale snad to bude ok.Mejte se :a:

Ahojky Zanetko zrovna jsme si rikala kdepak ti je konec a koukam ze jsme sem pisli tesne spolu :one: no vidis vse je v poradku a coz prdolka to dozene proste jsi mela jen pozdeji ovulku... a co fotecku mas? je uzasne ze to takle dobre dopadlo tak se pekne opatrujte ju? :one: jeje tak ale uvidis ze vse bude dobre aj s tou krvi.... jen tedy nevim jak se to resi to pozitivni a negativni??? Ja jdu na krev az 11.11. akze ted ohledne krve nemam jeste zadneho tucha..... pekne se ebrusko opatruj

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka