Zítra vstupujeme do 37.tt - konec braní magnézka a začátek maliníku

02.11.2009

Ahoj kočky, tak zítra vstupujeme s Vojtíškem do 37.tt. Dneska jsem si na doporučení mé doktorky vzala naposledy magnézko a také bych chtěla začít pít maliníkový čaj. Poradíte mi prosím, kolik ho mám teď ze začátku pít? Můžu 2 hrnečky za den? Mám strach z toho co se bude bez magnézka dít, jak mi bude a když ještě přidám ten čajík... Jinak se cítím celkem dobře, Vojtíšek je v bříšku evidentně spokojený a stále mi dává o sobě vědět.. Před pár dny mi kleslo bříško dolů, tak už mě netrápí pálení žáhy a lépe se mi dýchá.... No už se na toho našeho chlapečka moc těšíme - já i tatínek, ale ať tam ještě alespoň 2 týdny zůstane, aby se ještě trošku zakulatil :-) Přeju všem krásné těhulkování :-)

S maliníkem ti neporadím, ale magnézko jsem vysadila už před týdnem (jsem 35+5) a nic se neděje. Trošku mi tvrdne bříško, ale když si na chvilku odpočinu, tak to hned přejde. Taky doufám, že ještě 2 týdny vydržím. Ale na druhou stranu (tajně) doufám, že už to bude brzy.

In reply to by lucca

:-) Koukám, že pocity máme asi všechny podobné :-) Hlavně aby nám to dobře dopadlo a vše proběhlo hladce - mám z porodu trochu strach a z toho co bude potom, ale zároveň se hrozně těším... Hezké poslední týdny těhulkování :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka