Ještě jednou - dárky pod stromeček pro ročního chlapečka

02.11.2009

Už jsem to tu jednou psala, ale odpovedela mi jen jedna maminka :-( Prosim poradte, co koupit malemu pod stromecek- v lednu mu bude rok...Nejake hracky, ktere se vam osvedcili, popr. napiste i ktere radejc vubec nebrat :-). Jinak z tech vetsich darku - dostane od babi houpaciho konika, od druhe babi ooobrovsky traktor s vleckou, od nas trikolku....ale dal???Nevim....:-( Hracek je spousta a jsou krasne (a taky drahe!), ale chci, aby si s nima maly vyhral, at nakonec nezjistim, ze je to kravina...tak piste!!!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já myslím, že to stačí, ale jestli chcete mít hodně dárků, tak nějaké výukové, jak psaly holky, kostky, kelímky, kroužky na tyči, vkládačky, u nás jsou oblíbená leporela, taky piánka, auta... Já toho teda nechci hodně, k narozkám v listpadu koupíme odrážedlo a k tomu něco malýho, na Vánoce boby a zase něco malýho plus teda dárky od ostatních, třeba našim jsem řekla, ať koupí dětský vysavač. Děti nepotřebují spousty hraček, ba naopak, stačí jen pár, nebo je alespoň schovávat a vytahovat jich jen pár na střídačku. Když toho mají hodně, tak si pak s žádnou nevydrží hrát dlouho, může je to rozptylovat. Já hračky hodně vybírám, nekoupím jen tak něco. POkud ale chcete ještě něco dražšího, můžu ti doporučit tohle http://www.nejlevnejsihrackarna.cz/hraci-stolecek-chicco-s-kostickami-2…. My ho máme asi od osmi měsíců, malýmu bude 18. listopadu rok a pořád si s ním hraje, je na něj ujetej a nejen on, každá návštěva si ho musí vyzkoušet... :s: :a:

In reply to by Raduš.ka

my mu taky nechceme kupovat hordy hracek - jenze ma toho moc po sobe - Vanoce, 12.ledna narozky a 31.ledna svatek. Tu trikolku od nas dostane 1. narozkam, ke svatku jen neco mensiho - leporelka ci tak a Vanoce jeste nemame moc poresene. Ten traktor a houpaciho konika dostane od babicek, ale musi mit i neco doma pod stromeckem :)

Ahoj, záleží na prašulích. My jich extra nemáme. My jsme Domčovi koupili kostku, co se do ní vkládají různé tvary, dřevěné kostky, pak magické kostky od Fisher Price. Ještě koupím nějaká leporela. Dostane i něco na sebe, on bude mít stejně největší radost z muchlání papírů a kácení stromku :s: .
No a kdyby na penězích nezáleželo, tak některé holky koupili mluvící hrnec od Fisher Price, tahle firma má spoustu naučných hraček.

kostky máme ty hadrový a ty má malej rád, teda jen jednu, co má cedulku a chrastí a za tu to bere :-) :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tyhle kostičky malýmu koupila babička a vůbec ho nezaujali. Vždy je rozházel a nehrál si snima. I když jem u něj seděla tak ho to nebavilo. Od roka je na tyto kostičky brzy. Nyní jsou synovi 3,5 roku a miluje lego. Staví všechno možé. Dokonce vyndal i tyto kostičky a staví věže a mosty...jsem ráda že jsem je schovala. Vím že každé dítě je jiné. Můj syn byl na tent tip hraček vyzrálí až od 3 let

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj na merkur si brousí zuby manžel. Pořád že ho koupí a nedokáže pochopit že je až od 6 let. pokud Ondra bude tak aktivní a chvilku neposedí vklidu tak u něj tak od 8 let :a:

našemu malýmu bude taky v lednu rok :-). Zatím jsme koupili pískoviště želvu, dáme ho k našim na terasu, když tam půjdeme (bydlíme v paneláku). Budeme to kupovat najednou, na Vánoce a něco z toho mu dáme k 1. narozkám. V plánu máme ještě houpačku (asi dřevěnou), xylofon, koužky na tyčce, možná bubínek, dostane určitě i knížky a leporelka, ty má taky rád a takovou tu dřevěnou zatloukačku na rozvoj motoriky. Nějaké to auto a traktor máme taky vyhlídnutý. Možná zkusím i ten hrací mobil nebo něco mluvícího. nyní máme takovou mluvící housenku - učíme se říkanky od Fisher price a tu má malej moc rád. Pak bych pro něj chtěla jídelní sadu - talířek mělký, hluboký, příbor a hrneček, to se bude pak hodit, ale to neni pro něj jako hračka, co? :-), to spíš jako tip pro nějakou babičku :-) :-) papa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

asi máš recht. tchýně mě taky varovala, manžel prej miloval bubínek a celej den do něj mlátil, když byl malej :-), tak asi bude stačit ten xylofon, to bude taky randálu :-) a ta zatloukačka taky. :-) :-)

ahoj, já teda nevim co ještě sháníte. Myslim si že toho dostane dost? jinak pokud je toto množství dárků pro vás málo tak můj syn dostal k ročním narozeninám žirafu od fischer price. Vkládaj se do ní kostičky-do její pusy a když se dítě trefí tak zahraje melodii. Kostičky jsou průhledné a jsou vnich zvířátka. Malého to strašně moc bavilo. než se trefil do tlamy žirafi tak to nějakou dobu trvalo. Je z pevného materiálu, takže vydrží hodně. Také je dobrej hrac hrnec od fischer price-vkládaj se do něj kostičky podle tvaru a hrnec vždy řekne co je to za tvar a nebo řekne co je to za číslo-přepíná se tvary a čísla takovim čudlíkem. Toto dostal k druhým narozeninám a hrnec máme vyndanej do dnes /3,5 roku/... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky